Neler Yeni

Yardım MSI MAG274QRF firmware update yaparken görüntü gitti.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Beyler firmware güncellemesi yaparken %7 de arkada warzone açıktı ve oyunun simgesine tıkladım oyun menüsünde 5 saniyeden sonra ekran bir anda gitti ve gelmedi şuan monitör güç ışığı filanda gelmiyor ne yapmalıyım? Hard reset gibi seçenek veya servis gitmeden çözebileceğim yöntem yok mu arkada ki usb portlarından firmware update filan?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: efeg

efeg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
AHMET ARDUÇLU
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama - Ekran kartı tercihleri
Beyler firmware güncellemesi yaparken %7 de arkada warzone açıktı ve oyunun simgesine tıkladım oyun menüsünde 5 saniyeden sonra ekran bir anda gitti ve gelmedi şuan monitör güç ışığı filanda gelmiyor ne yapmalıyım? Hard reset gibi seçenek veya servis gitmeden çözebileceğim yöntem yok mu arkada ki usb portlarından firmware update filan?
teknik servisi aramanı tavsiye ederim mail üzerinden update dosyası atabilir

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,527
İsim
Mert Can Ergün

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teknik servisi aramanı tavsiye ederim mail üzerinden update dosyası atabilir
Knk kontrol kalemi ile kontrol ettim güç geliyor adaptöre ama güç ışığı hiç yanmıyor güç tuşuna bastım tepki yok. Sol alt köşede belirsiz bir tuş var anlamadım ne içindir usb flash bellek takıp güncelleme yapabilsem. Umarım ciddi bir şey değildir bios cipi zarar görüpte güç gelmiyorsa yandım.

Son düzenleme:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Servisi aramanı tavsiye ederim.
Pazartesi olması lazım allahım lütfen ücret çıkarmasalar bari ya siz yapmışsınız diye. Acaba bios hatalı diye hiç güç ışığı bile yanmıyor mu ki firmware update yanlış yapma imkanım da yok çıldıracağım ortadan ikiye kıracağım valla keşke elim dek dursaydı da yapmasaydım nalet olsun ya.

Son düzenleme:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Yaptılar servis point aradı ürün açıldı ve firmware çökmesinden dolayı görüntü gelmiyormuş bu seferlik bizden olsun en son firmware update attık bir daha aynı sorun ile gelir ise 40$ + KDV dediler gözüm açıldı bir daha elim dahi gitmez monitör firmware update yapmaya ders oldu yarın gelip teslim alabilirsiniz dedi.
@joker♤ @✓Arda

Top Bottom