Neler Yeni

🔥İndirim 🔥MSI MAG301RF RAPID IPS 29.5'' 200HZ MONİTÖR 4119 TL🔥

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,100
Çok çok iyi fiyat. Direk alınır. Kaçırmayın bence.

Size yardımcı olması açısından satıcıya güvenmeyen olursa diye buraya Hepsiburada Trendyol ve N11 linklerini atıyorum. Puanları çok iyi seviyede satıcının.

Son düzenleme:
bedava

Oyun oynayan değilde fps oynayan için iyi olmayabilir. Hikayeli oyunlar ve araba yarışları mükemmel olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k kategorisine giriyor aslında.
aslında 2k diye denmesi lazım ona. 2160x1080'de 2k. Herkesin bahsettiği 2k=1440p. Yanlış yayılmış herkesin ağzına ondan kafa karışıyor :D

Almayı düşünüyorumda siteyi ilk defa duydum ölü piksel falan gelirse iade alırlar mı acaba

bir an 2k bu fiyata hemen al yapacaktım 1080p çıktı. üzdü.

aslında 2k diye denmesi lazım ona. 2160x1080'de 2k. Herkesin bahsettiği 2k=1440p. Yanlış yayılmış herkesin ağzına ondan kafa karışıyor :D
Aynen öyle genişlik 2000x üzerine çıktığı zaman direk 2k kategorisinde olması lazım. Herkes alışmış 1440p ye 2k demeye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almayı düşünüyorumda siteyi ilk defa duydum ölü piksel falan gelirse iade alırlar mı acaba
Site yeni değil arkadaşlar bu zamana kadar buraya attığımız ürünlerin çoğu kısmında vardır bu satıcı. Hepsiburada, trendyol, n11 gibi sitelerden girip puanlarına bakabilirsiniz yeni satıcı değil.

Geri