Fantastiktürk 80+ Bronze Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1,627 En İyi Cevap 1 18 Eylül 2024 #27 ibrahimcancl yazmış: aradaki 1klık fiyat farkına değer mi peki? Devamı için tıklayın... Hocam bakamadım o kadar. Bugün müsait olunca bakarım inşallah.
ibrahimcancl yazmış: aradaki 1klık fiyat farkına değer mi peki? Devamı için tıklayın... Hocam bakamadım o kadar. Bugün müsait olunca bakarım inşallah.
Fantastiktürk 80+ Bronze Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1,627 En İyi Cevap 1 18 Eylül 2024 #28 leavemealone yazmış: Monitör dahil çoğu işleri kötü hata edip gamepadini aldım Xbox ile aralarında dağlar fiyat olarak çok bi fark yoktu daha herhangi bir ürününü almam ürünlerin dışını süsleyip pazarlıyolar Devamı için tıklayın... İyi ürünü de var kötü ürünü de var. F/P olanı da var olmayanı da var. Hepsini genellemeye gerek yok. Bir de MSI monitör konusunda kötû değil. Sadece giriş seviyesinde F/P ürün çıkarmıyor.
leavemealone yazmış: Monitör dahil çoğu işleri kötü hata edip gamepadini aldım Xbox ile aralarında dağlar fiyat olarak çok bi fark yoktu daha herhangi bir ürününü almam ürünlerin dışını süsleyip pazarlıyolar Devamı için tıklayın... İyi ürünü de var kötü ürünü de var. F/P olanı da var olmayanı da var. Hepsini genellemeye gerek yok. Bir de MSI monitör konusunda kötû değil. Sadece giriş seviyesinde F/P ürün çıkarmıyor.