6600 ısınan bir kart değil ama msi da ısınıyo kötü yanı soğutma bloğu asus öneririmİkinci elde MSI Mech 2x - rx 6600 almak istiyorum kartın soğutma performansı nasıldır, kullanacağım kasa full mesh bir kasadır.
xfx modeli var 60 derecelerde takılıyorİkinci elde MSI Mech 2x - rx 6600 almak istiyorum kartın soğutma performansı nasıldır, kullanacağım kasa full mesh bir kasadır.
ikinci el olarak kaç TL'ye alacaksın ? merak ettim açıkcasıİkinci elde MSI Mech 2x - rx 6600 almak istiyorum kartın soğutma performansı nasıldır, kullanacağım kasa full mesh bir kasadır.
3300ikinci el olarak kaç TL'ye alacaksın ? merak ettim açıkcası
6600 ısınan bir kart değil ama msi da ısınıyo kötü yanı soğutma bloğu asus öneririm
Peki Gigabyte Eagle 3 fanlı modeli var 11 ay garantili o nasıl olur peki fiyatı 3850xfx modeli var 60 derecelerde takılıyor
nedense sıfır olarak 5000₺ ye aldığım rx 6600 ü hemen iade etmem gerektiğine kendimi inandırmam gerekiyor.
hocam 3 fanlı olması bir şey ifade etmiyor malesef soğutma bloğunda olay asusun bloğuda 10 numara3300
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki Gigabyte Eagle 3 fanlı modeli var 11 ay garantili o nasıl olur peki fiyatı 3850
sapphire alın o zaman hocam 2.el 3200 var atayım linkiniAsus Dual var onun fiyatı da 4050 lira
Hocam mining de kullanılmış karta hiç bulaşma taraftarı değilim aslında.sapphire alın o zaman hocam 2.el 3200 var atayım linkini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sapphire Rx6600 8gb ekran karti Tr garantilii. - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1080612368
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
miningte kullanıldıysa bencede boşverin hocam ben fiyata bakarak attım kusura bakmayın biraz daha bütçeyi arttırın temiz sapphire bulursuuz benceHocam mining de kullanılmış karta hiç bulaşma taraftarı değilim aslında.
Tamamdır hocam bilgi için teşekkür ederim.miningte kullanıldıysa bencede boşverin hocam ben fiyata bakarak attım kusura bakmayın biraz daha bütçeyi arttırın temiz sapphire bulursuuz bence