Yardım MSI mi Asus mu

AnofDe™

80+
Reaksiyon skoru
4
Sizce ekran karti ve anakart tarafında MSI mi,Asus mu(anakart:Asus tuf b450 plus,ekran kartı Asus rog strik 1650s)

Bence Msi. Asus Strix gereksiz pahalı, TUF ısınma problemleri var vb. Ben Msi tercih ederdim o yüzden. (Nvidia kartlarda)

İki marka da gayet sağlam ürünler üretiyorlar ancak Asus anakart ve MSI ekran kartı kullanan biri olarak ikisinin RGB ışıklarını senkronize edemiyorsunuz. Eğer buna önem veriyorsanız iki ürünü de aynı markadan alabilirsiniz. "Gerek yok öyle şeylere." diyorsanız da ikisini de farklı markadan alabilirsiniz, performans açısından sorun olmaz.

Soğutma konusunda asus daha başarılı buna bağlı olarak performans olarakta daha fazla performans alman muhtemel ama msi da çok iyi bir firma ben şahsen msi kullanıyorum herşeyinden çok memnunum tercih senin ikiside çok iyidir

tepe modellere bakacak olursak asus genelde pahalı taraf
pahalı demek iyi ürün demek değil ama hangisini uygun fiyata bulabiliyorsak onu almak mantılı

Şahsen kendi kararım anakart asus amd ekran kart alıyorsan asusa hiç bulaşmıcaksın Şimdiden yanlış anlıcaklar yazmasın

Geri