Polat Alemdar
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Dostlar hangi anakart daha iyidir? OC yapacagım.
Aorus PRO dedim Master degil.Aorus Master
Aorus Pro o zamanAorus PRO dedim Master degil.
Peki hangisi ile daha rahat OC yapabilirim? Aorus Proda otomatik 4GHz yapabiliyoruz hiç ugraşmadan o yüzden onu almak istiyorum ama Gaming Edgede çok hoşuma gitti karar veremedim.3 kartta aşırı benzer ama donanımsal soğutma falan göz önüne alınırsa ben aorus pro alırdım.
ProPeki hangisi ile daha rahat OC yapabilirim? Aorus Proda otomatik 4GHz yapabiliyoruz hiç ugraşmadan o yüzden onu almak istiyorum ama Gaming Edgede çok hoşuma gitti karar veremedim.
Hocam anladık Aorus PRO daha iyi.
Otomatik OC diye bir şeyi unutun. Öyle bir şey yok. Yapıcaksanız manuel yapın çünkü otomatik yapılan oc size performans olarak neredeyse hiçbir şey kazandırır.Peki hangisi ile daha rahat OC yapabilirim? Aorus Proda otomatik 4GHz yapabiliyoruz hiç ugraşmadan o yüzden onu almak istiyorum ama Gaming Edgede çok hoşuma gitti karar veremedim.
Hocam Mod... ın inelemesinde gördüm otomatik olarak 4GHz yapabiliyoruz diyordu.Otomatik OC diye bir şeyi unutun. Öyle bir şey yok. Yapıcaksanız manuel yapın çünkü otomatik yapılan oc size performans olarak neredeyse hiçbir şey kazandırır.
Hangi işlemciyi 4 yapıyor? B550 kartlara takabilcfeğin tüm işlemcilerin hepsi turbo olarak en az 4 oluyor zaten.Hocam Mod... ın inelemesinde gördüm otomatik olarak 4GHz yapabiliyoruz diyordu.