Neler Yeni

Yardım MSİ MPG B550 GAMİNG PLUS anakartta bios güncelleme sorunu?

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Selam arkadaşlar. MSİ mpg b550 gaming plus anakartta ryzen 5 5600x işlemci takıyoruz. Ama cpu'da kalıyor. Bios güncellemesi yaparken flash bellek takıyoruz kırmızı ışık 3 4 kere yanıp sönüyor sonrasında kırmızı ışık yanık kalıyor. Sistemin bios güncellemesi olmuyor sanırım. Açılmıyor. Bilgisi olan var mı?

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Selam arkadaşlar. MSİ mpg b550 gaming plus anakartta ryzen 5 5600x işlemci takıyoruz. Ama cpu'da kalıyor. Bios güncellemesi yaparken flash bellek takıyoruz kırmızı ışık 3 4 kere yanıp sönüyor sonrasında kırmızı ışık yanık kalıyor. Sistemin bios güncellemesi olmuyor sanırım. Açılmıyor. Bilgisi olan var mı?
Hocam sorunu nasıl çözdünüz aynısı bende oldu. Bende sistemde bir sorun yoktu sistemi kurup açyım flaşa bios sürümünü yükledim.
Pc yi kapatıp bios bölümüne falaşı takıp bios tuşuna bastım aynı sizin gibi oldu

lgndry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmed AÇIKBAŞ
Anakartını sıfırlamayı denedin mi?

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorunu nasıl çözdünüz aynısı bende oldu. Bende sistemde bir sorun yoktu sistemi kurup açyım flaşa bios sürümünü yükledim.
Pc yi kapatıp bios bölümüne falaşı takıp bios tuşuna bastım aynı sizin gibi oldu
Anakartta arıza varmış. Garantiye gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037