Bütçeniz ne kadar, 2. el olur mu ? Olursa farklı şehirlerden alışveriş yapmaya sıcak bakar mısınız, yoksa sadece kendi şehrinizden mi almak istersiniz ?Msı Mpg B550 Gaming Plus Ankartı Var
Bu karta Göre İşlemci Ve Ekran Kartı Önerisi İstiyorum Yardımcı Olacaklar Varmı ?
2.el olur param güvende alış verişi yapabilirimBütçeniz ne kadar, 2. el olur mu ? Olursa farklı şehirlerden alışveriş yapmaya sıcak bakar mısınız, yoksa sadece kendi şehrinizden mi almak istersiniz ?
Bütçeniz ne kadardı acaba ? Yoksa öneri yapamam malesef.2.el olur param güvende alış verişi yapabilirim
Ona göre mi fiyat vereceksinBütçeniz ne kadardı acaba ? Yoksa öneri yapamam malesef.
ona göre ürün önericekOna göre mi fiyat vereceksin
Ucu açık bir öneri herkesin iyi yada kötü fikri vardır size yardımcı olamam ne demek adam üst başlıkta yazmış ne istediğiniona göre ürün önericek
adam bütçem 5 bin tl derse nasıl gitsin 7 bin tl lik ürün önersin
düzgünce yardımcı olabilmesi için gereken bilgileri sormuş
5700X3D işlemci RTX 4070 veya 4060 TİMsı Mpg B550 Gaming Plus Ankartı Var
Bu karta Göre İşlemci Ve Ekran Kartı Önerisi İstiyorum Yardımcı Olacaklar Varmı ?
zaten arkadaş ucu açık bir soru sorduğu için alanı daraltmak amacıyla soru sormuşUcu açık bir öneri herkesin iyi yada kötü fikri vardır size yardımcı olamam ne demek adam üst başlıkta yazmış ne istediğini
Peeki size söyle bir soru sorayım. Ben bütçesini bilmeden gittim arkadaşa 5600 + Rx6700 önerdim. Arkadaşımız da dedi ki "Bütçem daha üst segment bileşenlere bütçem yeter." ne olacak o zaman ? Benim araştırmam tamamen çöpe gitti. Halbu ki ben tek bir mesaj da gereken bütün soruları sordum. Burada asla ben birisinin kötülüğünü istemem, isteseydim insanlara yardımcı olayım diye gecenin 4'ün de forum da dolaşmam.Ucu açık bir öneri herkesin iyi yada kötü fikri vardır size yardımcı olamam ne demek adam üst başlıkta yazmış ne istediğini
Herkes biraz bilir sende bildiklerini söyle extra araştırma gerek yokki sen ticaret yapmıyorsun ki ticaret yapan koştururPeeki size söyle bir soru sorayım. Ben bütçesini bilmeden gittim arkadaşa 5600 + Rx6700 önerdim. Arkadaşımız da dedi ki "Bütçem daha üst segment bileşenlere bütçem yeter." ne olacak o zaman ? Benim araştırmam tamamen çöpe gitti. Halbu ki ben tek bir mesaj da gereken bütün soruları sordum. Burada asla ben birisinin kötülüğünü istemem, isteseydim insanlara yardımcı olayım diye gecenin 4'ün de forum da dolaşmam.
Fikrinize saygım sonsuz. Fakat ben öneri yaparken " 5600 ve Rx6700 iyi olur" diyerek öneri yapmayı pek sevmiyorum. Daha çok kriterleri bilerek ve link atarak öneri de bulunmayı seviyorum. Böylesi insanlar için daha kolay oluyor. Dediğim gibi ben burda karşılıksız insanlara yardımcı olmak niyetindeyim. Bence yeterince bu konu hakkında konuştuk, hayırlı günler dilerim.Herkes biraz bilir sende bildiklerini söyle extra araştırma gerek yokki sen ticaret yapmıyorsun ki ticaret yapan koşturur