sizce hangisini almalıyım ne gibi ne gibi farkları mevcut gaming ankartların ne gibi özellikleri var
teşekkür ederim peki bu gaming anakrtların normal anakartlardan farkı nedirTomahawk tavsiye ederim hocam. Hem vram faz sayısından ötürü hem ssd sayısından dolayı kalite farkı da var tabii.MSI MAG B650 Tomahawk WiFi - MSI B650 Gaming Plus WiFi Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI MAG B650 Tomahawk WiFi - MSI B650 Gaming Plus WiFi özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
bu kadar para veriyorsan 500-1000 tl daha ver en güncel seri olan b850 sersini alın barisizce hangisini almalıyım ne gibi ne gibi farkları mevcut gaming ankartların ne gibi özellikleri var
Genel olarak cafcaf üzerine ama.Mesela attığım b850-p ile b850 gaming plus birebir aynı anakart.ROG serisi, altın kaplama ve altın iletkenleriyle ünlü. Ancak genel olarak, ek soğutma blokları, daha düşük işlem süreleri, daha hızlı iletken materyalleri ile öne çıkıyorlar. Birazda ışık cafcaf.
Bende öyle düşündüm ve önerdim hocam arkadaşa.bu kadar para veriyorsan 500-1000 tl daha ver en güncel seri olan b850 sersini alın bari
Ya da buO fiyat skalasında bunu öneririm hocam en azından pci5.0 desteği var hem m2 hemde ekran kartında.
MSI PRO B850-P WIFI AMD B850 8200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI PRO B850-P WIFI AMD B850 8200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Benim bildiğim kadarıyla adı üzerinde oyunlar için yapılmış ona göre performans sergileyen anakart modelidir. Pro serisi mesela iş odaklıdır. Gaming plus serileri görüntü olarak da güzel durur.teşekkür ederim peki bu gaming anakrtların normal anakartlardan farkı nedir
Önemli olan anakartların başında harflerdir hocam. A B X gibi.Benim bildiğim kadarıyla adı üzerinde oyunlar için yapılmış ona göre performans sergileyen anakart modelidir. Pro serisi mesela iş odaklıdır. Gaming plus serileri görüntü olarak da güzel durur.
hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim bütcem kısıtlı normalde 8k ya kadar bir anakart alıcaktım ama dün 8600 b650 Hawk buldum o yüzden sordum 9k veya 10k ya çıkamıyorum 8600 e zar zoor çıktım yanında amd ryzen 5 7600 işlmeci sipariş edicemGenel olarak cafcaf üzerine ama.Mesela attığım b850-p ile b850 gaming plus birebir aynı anakart.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende öyle düşündüm ve önerdim hocam arkadaşa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da bu
ASROCK B850 PRO RS AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850 PRO RS AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İkisinden birini bütçenize göre seçin bence hocam.Msi olan ekstra WiFi desteği var ama asrock’a da anten alırsanız ilerleyen zamanda WiFi desteği olabiliyor.
Hocam işlemciyi 7500f yaparsanız alabilirsiniz anakartı.Anakartta ısrarcı olmamızın sebebi ilerde parçaları yükseltirken çok rahat yükseltebilecek olmanız.Almışken B850 alın derim.hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim bütcem kısıtlı normalde 8k ya kadar bir anakart alıcaktım ama dün 8600 b650 Hawk buldum o yüzden sordum 9k veya 10k ya çıkamıyorum 8600 e zar zoor çıktım yanında amd ryzen 5 7600 işlmeci sipariş edicem