Neler Yeni

MSI MPG B650 Gaming Plus WiFi-MSI MAG B650 Tomahawk WiFi

ugurowel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
uğur örel
sizce hangisini almalıyım ne gibi ne gibi farkları mevcut gaming ankartların ne gibi özellikleri var

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Barkın

ugurowel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
uğur örel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
ROG serisi, altın kaplama ve altın iletkenleriyle ünlü. Ancak genel olarak, ek soğutma blokları, daha düşük işlem süreleri, daha hızlı iletken materyalleri ile öne çıkıyorlar. Birazda ışık cafcaf.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Mehmet Ali ARICAN

asko56

80+ Silver
sizce hangisini almalıyım ne gibi ne gibi farkları mevcut gaming ankartların ne gibi özellikleri var
bu kadar para veriyorsan 500-1000 tl daha ver en güncel seri olan b850 sersini alın bari

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Mehmet Ali ARICAN
ROG serisi, altın kaplama ve altın iletkenleriyle ünlü. Ancak genel olarak, ek soğutma blokları, daha düşük işlem süreleri, daha hızlı iletken materyalleri ile öne çıkıyorlar. Birazda ışık cafcaf.
Genel olarak cafcaf üzerine ama.Mesela attığım b850-p ile b850 gaming plus birebir aynı anakart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kadar para veriyorsan 500-1000 tl daha ver en güncel seri olan b850 sersini alın bari
Bende öyle düşündüm ve önerdim hocam arkadaşa.

O fiyat skalasında bunu öneririm hocam en azından pci5.0 desteği var hem m2 hemde ekran kartında.
Ya da bu

İkisinden birini bütçenize göre seçin bence hocam.Msi olan ekstra WiFi desteği var ama asrock’a da anten alırsanız ilerleyen zamanda WiFi desteği olabiliyor.

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Barkın
teşekkür ederim peki bu gaming anakrtların normal anakartlardan farkı nedir
Benim bildiğim kadarıyla adı üzerinde oyunlar için yapılmış ona göre performans sergileyen anakart modelidir. Pro serisi mesela iş odaklıdır. Gaming plus serileri görüntü olarak da güzel durur.

Benim bildiğim kadarıyla adı üzerinde oyunlar için yapılmış ona göre performans sergileyen anakart modelidir. Pro serisi mesela iş odaklıdır. Gaming plus serileri görüntü olarak da güzel durur.
Önemli olan anakartların başında harflerdir hocam. A B X gibi.

ugurowel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
uğur örel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak cafcaf üzerine ama.Mesela attığım b850-p ile b850 gaming plus birebir aynı anakart.

Bende öyle düşündüm ve önerdim hocam arkadaşa.

Ya da bu

İkisinden birini bütçenize göre seçin bence hocam.Msi olan ekstra WiFi desteği var ama asrock’a da anten alırsanız ilerleyen zamanda WiFi desteği olabiliyor.
hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim bütcem kısıtlı normalde 8k ya kadar bir anakart alıcaktım ama dün 8600 b650 Hawk buldum o yüzden sordum 9k veya 10k ya çıkamıyorum 8600 e zar zoor çıktım yanında amd ryzen 5 7600 işlmeci sipariş edicem

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Mehmet Ali ARICAN
hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim bütcem kısıtlı normalde 8k ya kadar bir anakart alıcaktım ama dün 8600 b650 Hawk buldum o yüzden sordum 9k veya 10k ya çıkamıyorum 8600 e zar zoor çıktım yanında amd ryzen 5 7600 işlmeci sipariş edicem
Hocam işlemciyi 7500f yaparsanız alabilirsiniz anakartı.Anakartta ısrarcı olmamızın sebebi ilerde parçaları yükseltirken çok rahat yükseltebilecek olmanız.Almışken B850 alın derim.
Yine karar sizin tabi isterseniz şu seçenekte var.

Faz sayısı düşük oc potansiyeli bi tık az ama yine pci5.0 desteğiyle biraz tercih edilebilir.Ama Msi b650 tomahawk’da çok güzel bi karttır.Yakın zamanda yeni çıkan ekran kartlarından almam derseniz işinizi görür.

ugurowel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
uğur örel
ilerde erkan kartı olarak rx7800xt şuanda 2060 super var elimde birde 7500f neden tavsiye ettiniz normalde aklımda olan işlemci oydu ama ben bir yandan evden çalışıyorum araların dahili ekran karttı olması avantj benim için ekran kartına bir sey olur vs bos siyah ekrana bakmıyım dedim birde araların %3 lük bir performans farkı var diye biliyorum

Top Bottom