Neler Yeni

🔥İndirim MSI MPG X870E Carbon WIFI Anakart 18.524 TL 🔥

Claw's

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
819

Ekler

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    13.7 KB · Hit: 146
Carbon serisine bayılıyorum. Kalitesini geçtim estetik açıdan da çok güzel. B450 Carbon falan alırım heralde ancak 😂😂😂 şaka bir yana sizce B650 Carbon WI-FI ile farka değer mi? Muhtemelen 7950x3d ile kullanırım ama 9000 serisi ile kullanma ihtimalim var. Oyun ve video editleme amacım

Carbon serisine bayılıyorum. Kalitesini geçtim estetik açıdan da çok güzel. B450 Carbon falan alırım heralde ancak 😂😂😂 şaka bir yana sizce B650 Carbon WI-FI ile farka değer mi? Muhtemelen 7950x3d ile kullanırım ama 9000 serisi ile kullanma ihtimalim var. Oyun ve video editleme amacım
Hepsiburada limitiyle aldım geçtim ben. 9800x3d yi bekliyorum

7800x3d den pahalı anakart mı olur bırakın allah aşkına ya çok değer kaybediyor bunlar ultra zenginleri bilemem ama satarken yarı fiyata zor alınır am6 soket çıkınca

7800x3d den pahalı anakart mı olur bırakın allah aşkına ya çok değer kaybediyor bunlar ultra zenginleri bilemem ama satarken yarı fiyata zor alınır am6 soket çıkınca
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş olayı :LOL:

Ciğer falan yok foruma girenlerin %90 ı alır bunu ama alabiliyor diye almalı mı? Milli servet bunları alıp dışarıya dolar veiyoruz ondan sonra niye dolar artıyor.
Parası olan alır yıllarca kullanır. Ne doları ne milli serveti ne anlatıyon dayı sen 😄

Geri