- Reaksiyon skoru
- 819
Bunu alacak adam indirime falan bakmaz ama allah razı olsun 1000tl indirim koymuşlar
Çok sağlam anakart bu arada.Bunu alacak adam indirime falan bakmaz ama allah razı olsun 1000tl indirim koymuşlar
Hepsiburada limitiyle aldım geçtim ben. 9800x3d yi bekliyorumCarbon serisine bayılıyorum. Kalitesini geçtim estetik açıdan da çok güzel. B450 Carbon falan alırım heralde ancakşaka bir yana sizce B650 Carbon WI-FI ile farka değer mi? Muhtemelen 7950x3d ile kullanırım ama 9000 serisi ile kullanma ihtimalim var. Oyun ve video editleme amacım
+1Akıl işi değil bu fiyatlar.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş olayı7800x3d den pahalı anakart mı olur bırakın allah aşkına ya çok değer kaybediyor bunlar ultra zenginleri bilemem ama satarken yarı fiyata zor alınır am6 soket çıkınca
ürün çok güzelde fiyatı güzel değilKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş olayı![]()
Ciğer falan yok foruma girenlerin %90 ı alır bunu ama alabiliyor diye almalı mı? Milli servet bunları alıp dışarıya dolar veiyoruz ondan sonra niye dolar artıyor.Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş olayı![]()
Parası olan alır yıllarca kullanır. Ne doları ne milli serveti ne anlatıyon dayı senCiğer falan yok foruma girenlerin %90 ı alır bunu ama alabiliyor diye almalı mı? Milli servet bunları alıp dışarıya dolar veiyoruz ondan sonra niye dolar artıyor.
Boş ver yeğen anlamayacağın şeyler.Parası olan alır yıllarca kullanır. Ne doları ne milli serveti ne anlatıyon dayı sen![]()