Neler Yeni

MSI MPG X870E Edge Ti vs MSI MAG X870E Tomahawk

Prapor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Faruk
Arkadaşlar Tomahawk X870E’yi aldım fakat bu başlıktaki diğer ürün de aynı fiyatta olduğu için kafam karıştı. Edge Ti daha mı üst seviye yoksa benzerler mi?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar Tomahawk X870E’yi aldım fakat bu başlıktaki diğer ürün de aynı fiyatta olduğu için kafam karıştı. Edge Ti daha mı üst seviye yoksa benzerler mi?
İkiside özellik olarak tamamen aynı sadece renk farkediyor eğer beyaz sistem toplayacaksan alman güzel olur onun dışında elindeki kartta gayet güzel.

SkyresGT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
İkiside özellik olarak tamamen aynı sadece renk farkediyor eğer beyaz sistem toplayacaksan alman güzel olur onun dışında elindeki kartta gayet güzel.
Reis bende bu beyaz olan MSI MAG X870E EDGE TI anakartını aldım ama bu anakartın güncel bios sürümünü bulamıyorum msı sitesine baktım ama bu kart orda çıkmıyor. Bios sürümünü nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz? Kartı daha çalıştırmadım ilk defa takıp çalıştırıcam ama 5 gündür bios srümünü bulmaya çalışıyorum.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Umut
Reis bende bu beyaz olan MSI MAG X870E EDGE TI anakartını aldım ama bu anakartın güncel bios sürümünü bulamıyorum msı sitesine baktım ama bu kart orda çıkmıyor. Bios sürümünü nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz? Kartı daha çalıştırmadım ilk defa takıp çalıştırıcam ama 5 gündür bios srümünü bulmaya çalışıyorum.
https://www.msi.com/Motherboard/MPG-X870E-EDGE-TI-WIFI/support bu var sanırsam bir bakın isterseniz

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Umut

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
pozalba
MSI MAG X870E EDGE TI
Böyle bir model yok zaten

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Tayfun Balım
Pcıe iş hatlarının dağılımında fark yoksa komple aynı anakart bunlar. Zaten bu seviyedeki anakartların çoğu aynı şeyin laciverti. Yalnız iş hatlarının dağılımında fark oluyor. Kimi gen5 ssd kimi thunderbolt kimi ethernet portuna yönelik oluyor. Bunları kontrol edip ihtiyacınız olana yönelmeniz lazım. Ancak siz zaten satın almışsınız. Bence elinizdeki anakarttan sonra 3 4 sene anakart bakmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,203
Üyeler
171,318
Son üye
sivaslı linea
Top Bottom