Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI MPG Z59 4299TL

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hoc
Bana bu fiyata bu kadar çok pcie slotu olan ve dolu dolu güncel bir anakart atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısını sana da soruyorum bu kadar dolu güncel bir anakart atar mısın aynı bütçede?
Hocam istediği kadar dolu olsun soketi lga 1200 bu kadar para verilmez gider am5 ddr5 anakartlara bakarım güncel olur

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Tamam soket ölü de anakart nedir anlamayanlar yorumlara çökmüş, gözleri görmüyor bu kadar donanımlı bir anakart kullanma gereksinimi hiç duymadıkları çok ortada. Fiyatı çok iyi.
Boş boş toxiclik yapmana gerek yok isteyen istediğini der tamam en dolu en iyi güzel şahane anakartları kullanan sensin en zengin en renklide sensin istediğin yorum buysa yaptım umarım hoşuna gider

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hoc

Hocam istediği kadar dolu olsun soketi lga 1200 bu kadar para verilmez gider am5 ddr5 anakartlara bakarım güncel olur
Soket ölü zaten ama ölü soket olması bu anakartın kalitesini değiştirmiyor ki. Oyuncu bilgisayarı toplanacaksa en güçlü işlemcisi İ9 11900K ve bu anakartı almak yerine B650 + 7600 yapmak kat kat daha karlı ve mantıklı zaten ama herkesin kaçırdığı nokta bu siz bu anakarta sadece oyun gözüyle bakıyorsunuz ben ise bir çok ssd slotu var diye farklı bakıyorum farklı kullanım amaçları olduğunu ve ihtiyacı olana göre mükemmel bir anakart olduğunu anlamıyor kimse ve yorumlarda saçma saçma ölü soket alınmaz yazıyorlar, bende buna karşı çıktım ama olayı farklı anladılar.

Boş boş toxiclik yapmana gerek yok isteyen istediğini der tamam en dolu en iyi güzel şahane anakartları kullanan sensin en zengin en renklide sensin istediğin yorum buysa yaptım umarım hoşuna gider
En zengin de ben değilim en iyisi de bende değil böyle bir iddiam da olmadı nasıl bana böyle bir ithafta bulunabilirsin yazıklar olsun sana okuduğunu anlamıyorsun ve kafana göre bir kaç çıkarımla haddin olmayan böyle bir yorum yapıyorsun benim değinmek istediğim farklı bir konu ama senin zoruna giden bir şey olmuş ki farklı anlıyorsun.

Reav

80+ Silver
Durumu: Kritik Stok

ölü soket bu fiyata güzel bir am5 anakart alınır sıfırdan sistem alınıyorsa i9 11900k takıcam diyorsa alıcak kişi alsın ama ben alınmasınıda önermem o işlemcinin.

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
a a
Şu anakartın TEK iyi yanı arkasında bol miktarda hızlı USB portlarının olması. Onun dışında bunun yaptığını yapan Z690 anakartlar zaten var. 11900k yı basit bir 13400 bile tokatlıyorken akıl karı değil herhangi bir şekilde.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu fiyata bedava.

Edit, bitmiş :D

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
İndirimde bi anakart bekliyorum, bunu kaçırmışım ne alayım indirim olan bir şey yok mu

Pariah

80+
Bana bu fiyata bu kadar çok pcie slotu olan ve dolu dolu güncel bir anakart atar mısın?

Aynısını sana da soruyorum bu kadar dolu güncel bir anakart atar mısın aynı bütçede?
O kadar pcie slotu napcan? Mining de bitti zaten

Zaten işlemciler desen tipik 20-24 tane pcie lane çıkışlari var. Grafik kart nvme ssd cart curt deyince bitti zaten lane kalmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,574
Üyeler
160,711
Son üye
estaisbest
Top Bottom