Dahası
Ölü söket alınmaz bence
Hocam istediği kadar dolu olsun soketi lga 1200 bu kadar para verilmez gider am5 ddr5 anakartlara bakarım güncel olurBana bu fiyata bu kadar çok pcie slotu olan ve dolu dolu güncel bir anakart atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynısını sana da soruyorum bu kadar dolu güncel bir anakart atar mısın aynı bütçede?
Boş boş toxiclik yapmana gerek yok isteyen istediğini der tamam en dolu en iyi güzel şahane anakartları kullanan sensin en zengin en renklide sensin istediğin yorum buysa yaptım umarım hoşuna giderTamam soket ölü de anakart nedir anlamayanlar yorumlara çökmüş, gözleri görmüyor bu kadar donanımlı bir anakart kullanma gereksinimi hiç duymadıkları çok ortada. Fiyatı çok iyi.
Soket ölü zaten ama ölü soket olması bu anakartın kalitesini değiştirmiyor ki. Oyuncu bilgisayarı toplanacaksa en güçlü işlemcisi İ9 11900K ve bu anakartı almak yerine B650 + 7600 yapmak kat kat daha karlı ve mantıklı zaten ama herkesin kaçırdığı nokta bu siz bu anakarta sadece oyun gözüyle bakıyorsunuz ben ise bir çok ssd slotu var diye farklı bakıyorum farklı kullanım amaçları olduğunu ve ihtiyacı olana göre mükemmel bir anakart olduğunu anlamıyor kimse ve yorumlarda saçma saçma ölü soket alınmaz yazıyorlar, bende buna karşı çıktım ama olayı farklı anladılar.Hoc
Hocam istediği kadar dolu olsun soketi lga 1200 bu kadar para verilmez gider am5 ddr5 anakartlara bakarım güncel olur
En zengin de ben değilim en iyisi de bende değil böyle bir iddiam da olmadı nasıl bana böyle bir ithafta bulunabilirsin yazıklar olsun sana okuduğunu anlamıyorsun ve kafana göre bir kaç çıkarımla haddin olmayan böyle bir yorum yapıyorsun benim değinmek istediğim farklı bir konu ama senin zoruna giden bir şey olmuş ki farklı anlıyorsun.Boş boş toxiclik yapmana gerek yok isteyen istediğini der tamam en dolu en iyi güzel şahane anakartları kullanan sensin en zengin en renklide sensin istediğin yorum buysa yaptım umarım hoşuna gider
ölü soket bu fiyata güzel bir am5 anakart alınır sıfırdan sistem alınıyorsa i9 11900k takıcam diyorsa alıcak kişi alsın ama ben alınmasınıda önermem o işlemcinin.Durumu: Kritik Stok
MSI MPG Z590 Gaming Force 5333mhz(OC) RGB M.2 1200p ATX Anakart
MSI MPG Z590 Gaming Force 5333mhz(OC) RGB M.2 1200p ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
O kadar pcie slotu napcan? Mining de bitti zatenBana bu fiyata bu kadar çok pcie slotu olan ve dolu dolu güncel bir anakart atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynısını sana da soruyorum bu kadar dolu güncel bir anakart atar mısın aynı bütçede?