Neler Yeni

MSI nasıl bir markadır ?

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
berkay türküm
rampage gamepower gibi markaların çin yapımı kötü ürünler olduğunu biliyoruz asus gigabyte gibi markalarında kaliteli olduğunu biliyoruz MSI çin ürünlerinin üstüne markası basılmış ürünler mi yapıyor yoksa kaliteli mi

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,557
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Msi h81m-p33 anakartım var. İkinci elden almıştım 4-5 yıl oldu hala kullanıyorum tık demeden.

Ondan önce de Msi Lightning GTX 680 ekran kartım vardı çok fena sağlam karttı.
Hatta bir keresinde radyatör demirini söküp wd 40 ile temizlemeye çalışmıştım. Ondan sonra çok toz toplayınca Radyatörü büyükçene kazanda attım kaynattım Suyla. Yağı çıksın diye.
Radyatörün içinde gazı oluyor. Gazlı Boru patlamadı ve sağlamlık testimden geçmiş oldu 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Gtx 680 anakartını görseydin keşke. Sanki büyük bir Megapolis Şehirdi.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Kağan UĞURLU
MSİ da sormazsın :) Gayet iyidir premiumdur, şugardır :D

Nezha

80+ Bronze
Msi gaming laptoplarda klavye olarak steelseries, ram olarak elixir veya micron (micron en iyisidir), ağ kartı olarak gigabyte killer ya da sniper, ssd olarak toshiba veya Samsung kullanır. Geriye kalan kendisinindir.
Diğer ürünlerinin hiçbiri başka firmadan alınma değil.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın diye açıklama gereği hissettim. Piyasada gerçek ram üreticisi olan 4 firma var micron onların en büyüğü ama bilinenler asıl üretici olmayıp üzerine marka basan, sipariş ram yaptıranlar. Corsair, kingston, gskill falan kendi üretmiyor marka basıyor.

Top Bottom