Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI Nasıl Garanti Yapılır?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Nisan ayında aldığım ve şu ana kadar +250 saat geçirdiğim Msi Force GC20 V2 gamepad Dying Light 2 oynarken durduk yere bozuldu. O sırada uzun süreli aşırı fazla titreşim vardı ondan mı bilmiyorum. LT basınca sağ analog sola %70 oranında gidiyor. Sağ analogu kendim sola itince de en fazla o kadar gidiyor. Hem sağ analog sola itip hem LT basarsam normal hâli oluyor. Kablosunu değiştim, pc yeniden başlattım, telefonda denedim, modlar arası geçiş yaptım olmadı. 2-3 yıllık faturaları bile sakladığım yerde hiçbir faturasını bulamadım. Amazon'dan almıştım iade fırsatı geçti. Çok memnundum ürün değişim yapmak isterim ama garantiyi bulamıyorum. Elimde bu kağıt var içinde garanti belgesi de var mı? @B1L0 hocam sen de böyle benzer sorun yaşadın mı? V2 sürüm bu olmaması lazım bir de o kadar kişiye önerdim. İade veya değişim yapma fırsatım var mı?
IMG_20230706_234058.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde sadece bu E fatura var.
Screenshot_2023-07-06-23-44-11-710-edit_com.opera.browser.jpg

Edit 11/07/2023 bugün sabah iletişime geçtiler değişim istedim. Yenisi şu anda yolda eskinini de 18 Temmuz'da kadar iade etmem gerekiyor.

Son düzenleme:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Bir gün içinde falan maile dönüş yapıldı, istediklerini yaptım gönderdim cihazı. Bir hafta sonra ürün bana tekrar sorunlar çözülmüş şekilde teslim edildi.
Bazı yerlerde 1 ay diyor. İnşallah bir haftada gelir. Şurada zaten 2 ayım kaldı pcden uzaklaşacam. Sorunları çözülmüş eski ürün mü geldi yeni farklı bir ürün mü

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,779
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bazı yerlerde 1 ay diyor. İnşallah bir haftada gelir. Şurada zaten 2 ayım kaldı pcden uzaklaşacam. Sorunları çözülmüş eski ürün mü geldi yeni farklı bir ürün mü
Laptoptu hocam, sorunları çözüp aynı ürünü yolladılar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Laptoptu hocam, sorunları çözüp aynı ürünü yolladılar.
Bu kötü oldu ya bu gamepadleri düzeltseler bile sorunlar devam ediyor. Benim sağ analog komple ölü şu an sağ analogun sağ kısmı da düzgün değil. Niye birden böyle bir şey oldu anlamadım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,779
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu kötü oldu ya bu gamepadleri düzeltseler bile sorunlar devam ediyor. Benim sağ analog komple ölü şu an sağ analogun sağ kısmı da düzgün değil. Niye birden böyle bir şey oldu anlamadım
Hocam laptop 20k ise gamepad 1k, değişim yapabilirler duruma göre emin değilim tabi. Çözülür umarım.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Hocam laptop 20k ise gamepad 1k, değişim yapabilirler duruma göre emin değilim tabi. Çözülür umarım.
Para iadesi olursa onu yaparım büyük ihtimal olmaz elimde para da var birleştirip 9.nesil xbox alırım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Hocam 1 saat önce geri dönüş yaptılar Yurt İçi Kargo ile yollayacam kod verildi ücretsizmiş. Kutu, e fatura ve istedikleri adres, tel, isim vs yazdım başka bir şeye gerek yok galiba. Garanti belgesini de koyun yazmışlar ama garanti belgesini bulamıyorum daha doğrusu nasıl bir şeye benziyor verdikleri garneti belgesi e fatura garanti belgesi yerine geçiyor mu? Yazıcıdan çıkardım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,779
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam 1 saat önce geri dönüş yaptılar Yurt İçi Kargo ile yollayacam kod verildi ücretsizmiş. Kutu, e fatura ve istedikleri adres, tel, isim vs yazdım başka bir şeye gerek yok galiba. Garanti belgesini de koyun yazmışlar ama garanti belgesini bulamıyorum daha doğrusu nasıl bir şeye benziyor verdikleri garneti belgesi e fatura garanti belgesi yerine geçiyor mu? Yazıcıdan çıkardım
Valla hocam garanti belgesi olarak e fatura da iş görür herhalde ya, belki direkt odur. Kutuya yazdıkların arasında cihazın sorununu da yazman gerekiyordu sanırım onu unutma.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Valla hocam garanti belgesi olarak e fatura da iş görür herhalde ya, belki direkt odur. Kutuya yazdıkların arasında cihazın sorununu da yazman gerekiyordu sanırım onu unutma.
Her şeyi detaylıca yazdım. Kargo cahiline yardımınız için teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,779
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
  • Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Est. hocam, rica ederim iyi günler.
Günaydın hocam dün kargoyu yolladıktan sonra bana bir kağıt verdiler bilgiler vs yazıyordu. Arabanın arka koltuğuna koydum eve geldim hiçbir yerde yok bildiğin yok olmuş kağıt cam falan da hiç açmadım her yere baktım. Babam da muhasebeciydi bu tip şeyleri bilir ona sordum önemsiz dedi bir sorun olur mu? Belki kargo takibini vs yapabilirim diye düşünmüştüm. Telefon numaramı da verdim bir mesaj gelmedi.

Logithx

80+ Bronze
Paylaşmış olduğun e fatura değil sipariş geçmişi amazondan fatura talep edebilirsin sonrada garantiye gönderebilirsin..

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Paylaşmış olduğun e fatura değil sipariş geçmişi amazondan fatura talep edebilirsin sonrada garantiye gönderebilirsin..
Hocam dün yolladım sonra buldum doğrusunu. E arşiv fatura vs yazıyordu babam muhasabeciydi zaten o bilir sordum ona doğru dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,599
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash