Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Nisan ayında aldığım ve şu ana kadar +250 saat geçirdiğim Msi Force GC20 V2 gamepad Dying Light 2 oynarken durduk yere bozuldu. O sırada uzun süreli aşırı fazla titreşim vardı ondan mı bilmiyorum. LT basınca sağ analog sola %70 oranında gidiyor. Sağ analogu kendim sola itince de en fazla o kadar gidiyor. Hem sağ analog sola itip hem LT basarsam normal hâli oluyor. Kablosunu değiştim, pc yeniden başlattım, telefonda denedim, modlar arası geçiş yaptım olmadı. 2-3 yıllık faturaları bile sakladığım yerde hiçbir faturasını bulamadım. Amazon'dan almıştım iade fırsatı geçti. Çok memnundum ürün değişim yapmak isterim ama garantiyi bulamıyorum. Elimde bu kağıt var içinde garanti belgesi de var mı? @B1L0 hocam sen de böyle benzer sorun yaşadın mı? V2 sürüm bu olmaması lazım bir de o kadar kişiye önerdim. İade veya değişim yapma fırsatım var mı?
Elimde sadece bu E fatura var.
Edit 11/07/2023 bugün sabah iletişime geçtiler değişim istedim. Yenisi şu anda yolda eskinini de 18 Temmuz'da kadar iade etmem gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde sadece bu E fatura var.
Edit 11/07/2023 bugün sabah iletişime geçtiler değişim istedim. Yenisi şu anda yolda eskinini de 18 Temmuz'da kadar iade etmem gerekiyor.
Son düzenleme: