Neler Yeni

MSI NVD RTX 4070 Gaming X Slim 12 GB ekrn kartına işlemci önerileri yazar mısınız?

ekran kartını almadıysan almanı önermem. İşlemci olarak 7500f bütçe artmazsa, bütçe artarsa 7800x3d

Peki üst taraflarda ikisine ekran kartı var sohbette sence hangisi iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı önerin nedir
tabikide 7800xt

Ekran kartı önerin nedir
https://www.si,nerji.gen.tr/powercolor-radeon-rx-7900-gre-hellhound-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-52223?utm_campaign=akakce&v=1.86.5

Ekran kartı önerin nedir
Rtx 4070 superler var bu fiyata.
Almanı önericeğim, çok kaliteli soğutmaya sahip modeller:

Daha ucuz ama yeterli sayılabilecek model:

Rtx 4070 superler var bu fiyata.
Almanı önericeğim, çok kaliteli soğutmaya sahip modeller:

Daha ucuz ama yeterli sayılabilecek model:
7900gre daha amntıklı gibi 3k dahaa ucuz

7900gre daha amntıklı gibi 3k dahaa ucuz
rtx 4070 super benim gözümde en güzel nvidia kartıdır. NVIDIA'nın normalde yaptığı absürt fiyatlandırma yok, fps oyunları için 1080p'de çok iyi performans verirken, 1440p çözünürlükte ki her oyunu rahatlıkla oynatıyor ve gerektiği zaman 4K'da bile oyun oynatıyor. Ayrıca NVIDIA teknolojileri vs. var. Oyun dışı amaçlarda da çok kullanışlı oluyor. 7900gre düz oyun performansında f/p açısından daha iyi evet ama ben güzel fiyatlı olan nvidia kartları daha mantıklı buluyorum.

haklısın hatta bende 4070 super kullanıyorum. 7900gre 4070ti denginde 4070 superle arasında küçük bir fark var ve 3k daha ucuz. Bana kalsa amd ekran kartı önermeyeceğim ama nvidianın fiyatları işi bozuyor. Bütçe varsa kesinlikle 4070super ama bence 7900grede üzmez.

haklısın hatta bende 4070 super kullanıyorum. 7900gre 4070ti denginde 4070 superle arasında küçük bir fark var ve 3k daha ucuz. Bana kalsa amd ekran kartı önermeyeceğim ama nvidianın fiyatları işi bozuyor. Bütçe varsa kesinlikle 4070super ama bence 7900grede üzmez.
Hocam galax marka bilmediğim için pek yanaşmak istemedim ama iyi derseniz onu da düşünebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,091
Üyeler
173,306
Son üye
dranka11
Geri