❌İndirim Bitti! MSI NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti 16G Gaming Trio OC Beyaz Grafik Kartı 49.9 AMAZON

Türkiye İthalat Gümrük Sınırlamaları

Türkiye’ye ithal edilen ürünler bazı sınırlamalara tabidir.

Siparişinizin gümrükte ek bir işleme tabi olması veya takılması riskini önlemek için lütfen aşağıda yer alan bilgileri dikkatlice okuyun.

Ürününüz aşağıdaki durumlarda gümrükte takılabilir:

• Ürünü teslim alacak kişinin isim ve adres bilgisini eksik veya yanlış girdiyseniz,
  • Ürünü teslim alacak kişi için bir şirket veya işletme adresi belirttiyseniz,
  • Satın alma işlemi sırasında TCKN bilgisini eksik veya hatalı girdiyseniz,
  • E-ticaret sitesinden bağımsız olarak bir ayda beşten fazla paketiniz olduysa
  • Tek bir siparişte aynı üründen iki adetten fazla talep ettiyseniz,
  • 30 günlük süre içerisinde aynı üründen beş adetten fazla talep ettiyseniz (30 günlük süre ilk siparişin TR gümrüğüne ulaşmasıyla başlar)
  • Satın aldığınız ürün 30 kg’nin üzerindeyse,
  • Satın aldığınız ürünün fiyatı ve kargo ücreti toplamı 30 EUR'nun üzerindeyse
  • Satın aldığınız ürün bir kitapsa. Kitabın fiyatı ve vergilerin toplamı 1500 Euro'nun üzerindedir.

Yukarıda belirtilen koşullardan herhangi biri geçerli değilse, siparişinizin nakliye durumuna bağlı olarak aşağıdakilerden birini yapabilirsiniz.

Kargonuzu yine de teslim almak isterseniz ithalat işlemlerini tamamlamak için sizden ek belgeler talep edilebilir. Sonraki adımlarla ilgili olarak nakliyenizden sorumlu kargo şirketi sizinle iletişime geçecektir. Bu hizmet için sizden ek ücret alınacaktır.

Amazon'dan kopyaladım direkt.

Ürün:​
41.661,66 TL​
Tahmini İthalat Ücretleri:​
8.332,33 TL​

Toplam:
49.993,99 TL
Satın alma işleminiz sırasında İthalat Ücretleri tahsil edeceğiz ve ithalatta geçerli vergi ve harçları karşılamak için kullanacağız. Daha fazla bilgi alın. Yukarıda gösterilen ithalat ücretleri, seçtiğiniz kargo seçeneğine ve ödeme sırasında sepetinizdeki ürünlere bağlı olarak değişebilir.

Yaklaşık 850 euro yapıyor her türlü geçmesi imkansız. Gümrük sınırı 30 euro.

Alamadık tüh maximuma 9x alırdık temizinden. Sinerjide evet uygun ama taksit yok. Beyaz olması msi olması zaten cabası kartın. yoksa 2 fanlı galax modelide var 42kya

Alamadık tüh maximuma 9x alırdık temizinden. Sinerjide evet uygun ama taksit yok. Beyaz olması msi olması zaten cabası kartın. yoksa 2 fanlı galax modelide var 42kya
sadece kuveyte yapıyordu taksit, yoksa alırdım :D galax 2 fanlı modeline soğuğum biraz, ısınma ses problemi vs olabilir diye.Beklemeye devam mecburen...

Türkiye İthalat Gümrük Sınırlamaları

Türkiye’ye ithal edilen ürünler bazı sınırlamalara tabidir.

Siparişinizin gümrükte ek bir işleme tabi olması veya takılması riskini önlemek için lütfen aşağıda yer alan bilgileri dikkatlice okuyun.

Ürününüz aşağıdaki durumlarda gümrükte takılabilir:

• Ürünü teslim alacak kişinin isim ve adres bilgisini eksik veya yanlış girdiyseniz,
  • Ürünü teslim alacak kişi için bir şirket veya işletme adresi belirttiyseniz,
  • Satın alma işlemi sırasında TCKN bilgisini eksik veya hatalı girdiyseniz,
  • E-ticaret sitesinden bağımsız olarak bir ayda beşten fazla paketiniz olduysa
  • Tek bir siparişte aynı üründen iki adetten fazla talep ettiyseniz,
  • 30 günlük süre içerisinde aynı üründen beş adetten fazla talep ettiyseniz (30 günlük süre ilk siparişin TR gümrüğüne ulaşmasıyla başlar)
  • Satın aldığınız ürün 30 kg’nin üzerindeyse,
  • Satın aldığınız ürünün fiyatı ve kargo ücreti toplamı 30 EUR'nun üzerindeyse
  • Satın aldığınız ürün bir kitapsa. Kitabın fiyatı ve vergilerin toplamı 1500 Euro'nun üzerindedir.

Yukarıda belirtilen koşullardan herhangi biri geçerli değilse, siparişinizin nakliye durumuna bağlı olarak aşağıdakilerden birini yapabilirsiniz.

Kargonuzu yine de teslim almak isterseniz ithalat işlemlerini tamamlamak için sizden ek belgeler talep edilebilir. Sonraki adımlarla ilgili olarak nakliyenizden sorumlu kargo şirketi sizinle iletişime geçecektir. Bu hizmet için sizden ek ücret alınacaktır.

Amazon'dan kopyaladım direkt.
kardeş almanyadan getirtmiyorsun amazon getirtiyor sana trden satıyor mali yükümlülükleri amazon karşılıyor anlamadığın konu o
yani sen bunu yurtdışından almıyorsun amazon.trden alıyorsun

kardeş almanyadan getirtmiyorsun amazon getirtiyor sana trden satıyor mali yükümlülükleri amazon karşılıyor anlamadığın konu o
yani sen bunu yurtdışından almıyorsun amazon.trden alıyorsun
evet bencede öyleydi.Satılmış bile, stok 1 adetti

sadece kuveyte yapıyordu taksit, yoksa alırdım :D galax 2 fanlı modeline soğuğum biraz, ısınma ses problemi vs olabilir diye.Beklemeye devam mecburen...
maximumda gözüküyordu o satıcı yapmıyodu belkide. kuveytte hesap varda kart çıkartmadım illa onda da mı çıkaralım bea :D bende 5070Ti düşünüyorum ama belki 9070XT de alabilirim. 5070 alıp işlemciyi 3d işlemcide yapabilirim kafam çok karışık :D sen ne diziyosun ayıptır sorması :D

maximumda gözüküyordu o satıcı yapmıyodu belkide. kuveytte hesap varda kart çıkartmadım illa onda da mı çıkaralım bea :D bende 5070Ti düşünüyorum ama belki 9070XT de alabilirim. 5070 alıp işlemciyi 3d işlemcide yapabilirim kafam çok karışık :D sen ne diziyosun ayıptır sorması :D
valla ben sıfırdan dizdim.7800x3d aldım, 2k oled monitör aldım.Artık mecbur 5070 ti alıcaz :D ama kasa da full beyaz olunca kartta beyaz olacak

valla ben sıfırdan dizdim.7800x3d aldım, 2k oled monitör aldım.Artık mecbur 5070 ti alıcaz :D ama kasa da full beyaz olunca kartta beyaz olacak
Benim hazır sistemim varda ben de sıfırdan diziyorum şuan. Msi B650 Pro wifi denk geldi indirimde geçen günde konusunu açmıştım msi e240sıvı sogutucu aldım uyguna :D kasa ram ekran kartı işlemci kaldı :D ama indirimde olmadan alasım gelmiyor :D :D

Benim hazır sistemim varda ben de sıfırdan diziyorum şuan. Msi B650 Pro wifi denk geldi indirimde geçen günde konusunu açmıştım msi e240sıvı sogutucu aldım uyguna :D kasa ram ekran kartı işlemci kaldı :D ama indirimde olmadan alasım gelmiyor :D :D
hayırlı olsun hocam, ben bekledikce her şeyin fiyatı arttı.Sadece ekran kartı kaldı, onu da alırsam tamamım :D he bi de koltuk tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,842
Üyeler
184,848
Son üye
34kralforce
Geri