❌İndirim Bitti! MSI NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti 16G Gaming Trio OC Beyaz Grafik Kartı 49.9 AMAZON

hayırlı olsun hocam, ben bekledikce her şeyin fiyatı arttı.Sadece ekran kartı kaldı, onu da alırsam tamamım :D he bi de koltuk tabi
Sanada hayırlı olsun :D koltuk mu ula dengeyi bozar koltuk almayacan yemek masası sandalyesi ile idare edicen :D bu işin raconu bu :D

Dizdiğin sistemi atma şansın var mı sana zahmet :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özellikle kasa tercihini merak ediyorum :D

Sanada hayırlı olsun :D koltuk mu ula dengeyi bozar koltuk almayacan yemek masası sandalyesi ile idare edicen :D bu işin raconu bu :D

Dizdiğin sistemi atma şansın var mı sana zahmet :D

özellikle kasa tercihini merak ediyorum :D
özelden yaz istersen hocam, detaylı atayım hepsini

kardeş almanyadan getirtmiyorsun amazon getirtiyor sana trden satıyor mali yükümlülükleri amazon karşılıyor anlamadığın konu o
yani sen bunu yurtdışından almıyorsun amazon.trden alıyorsun
kardeş tamam da bundan 2 yıl önce falan olması lazım yine amazon germany satıcılı 5600x yada 5600g idi sanırım indirime girmişti herkes almıştı sonrasında vergi düzenlemesi oldu ve aynı işlemci gümrükten geçemeyeceği için sıkıntılar olmuştu diye hatırlıyorum amazon tr de amazon germany satıcısından alıyorsun daha önce 2 kere bu şekilde alışverişim zaten oldu benim 2-3 yıl önce r5 5500 ve xbox gamepad almıştım bu şekilde burada da vergi sana ait amazon senin için vergiyi hesaplıyor alırken ödüyorsun normal mantıkta ama iş gümrük sınırına gelince bu mantık işlemiyor şuan örnek olarak nike'ın kendi sitesinden de alışveriş yapamıyoruz vergi olaylarından dolayı o yüzden baştan emin olmayarak geçmeyebilir dedim müşteri temsilcisi ile net bilgi alınabilir ben bildiğimi paylaştım. Yukarıda başka biri daha benzeri bir durumdan bahsetti ayrıca Amazon Germany satıcısı olmasının avantajı ekstra kargo ve gümrükle uğraşılmaması direkt hesaplanıp geçmesi ama yine gümrük sınırları dahilinde diye biliyorum ben

Müşteri hizmetleri ile görüştüm sadece emin olabilmek için ve bana gümrükten geçmeyeceğini devletin el koyacağını söylediler.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm sadece emin olabilmek için ve bana gümrükten geçmeyeceğini devletin el koyacağını söylediler.
valla helal olsu, çabana sağlık.Ama amazonun böyle bir durumda amazontr de ürünü koyup satmaya çalışması da saçma

valla helal olsu, çabana sağlık.Ama amazonun böyle bir durumda amazontr de ürünü koyup satmaya çalışması da saçma
Zaten normalde bunların bize düşmemesi lazım Amazon Germany satsa bile. Karıştırılması çok normal. Keşke gümrük sınırı muhabbeti olmasa.

Arkadaşlar ben bu ürünü almıştım 7 kasımda yine amazon.com.tr platformundan, bir hafta boyunca ürün sipariş alındı da bekledi. Müşteri hizmetlerine her sorduğunuzda kafasına göre bi gün söylüyor bendeki aralık 21 kasım 8 ocak arasındaydı.

Ürün kargolarken düşmüş diyen mi dersin, denenmiş geri dönmüş bidaha çıkacak diyen mi dersin, herkes kafasına göre bir şey söylüyor. En son 16 kasımda siparişi iptal ettiler.

Bende Arqeuda ile aynı kaderi paylaşanlara geçtim düşerse bir şey alcaz artık. Alamayanlar üzülmesin kaçırdığınız bir şey yok, alan arkadaşta bence yol yakınken vazgeçsin gelmiyor çünkü ama hayırlısı tabi belki gelebilir

Zaten normalde bunların bize düşmemesi lazım Amazon Germany satsa bile. Karıştırılması çok normal. Keşke gümrük sınırı muhabbeti olmasa.
Gümrükte sıkıntı olmayacağını söylemişti müşteri hizmetleri siz ithalat ücretlerinizi ödemişsiniz zaten diye, bu ürün kdvsiz bir ürün yani sizden alınan 8.5 aslında gümrükte ödenecek ek vergi, gümrükte takılan ürün vergisi verilmediği için takılır. Amazon müşteri hizmetlerini de çok dikkate almamakta fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,842
Üyeler
184,848
Son üye
34kralforce
Geri