MSI Onarım Bedeli İstiyor

teşekkürler hocam bakalım nolcak bu firmadan uzak durulsun lütfen isterim iyi soğutması olsun Evga Galax Sapphire Asrock Gigabyte Asusa yönelsinler garantiyi aradım 1 2 saat bekletiler kullanıcı hataları dedi babam sinirden ağzına geleni saydı
Ben yinede MSI Alırım. Bişi olursa kendim hallederim. Zaten fanları Full devirde tutacağım O.C Yapacağım için.

yeni sürücü geldi nvididan kurdukdan 1 2 saat sonra yandı gitti işte ekranda çizgiler çıktı hepsini denedim arkadaşın GTX 750 Ti sını kullanıyorum nolcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yinede MSI Alırım. Bişi olursa kendim hallederim. Zaten fanları Full devirde tutacağım O.C Yapacağım için.
genede asus gigabyte galaxa yönelin hocam

yeni sürücü geldi nvididan kurdukdan 1 2 saat sonra yandı gitti işte ekranda çizgiler çıktı hepsini denedim arkadaşın GTX 750 Ti sını kullanıyorum nolcak

genede Asus Gigabyte galaxa yönelin hocam
Vatandan alabildiğim için Maalesef.

Elektronik şans işi, her firmada arıza çıkabilir ama onarım bedeli de sıfır fiyatı kadar da olmaz, olamaz

genede Asus Gigabyte galaxa yönelin hocam
Galax adamdır. hem ucuz hemde kaliteli olur mu bir marka yaa

Geçmiş olsun kanka :(

Geçmiş olsun dostum inşallah çözülür durum.

Geri