Tarayıcıya girebiliyor musun ? O zaman test edebilirsin.turkcell TV var, onu bağlasam ne olur?
Hayırlı olsun Dostum umarım sıkıntısız bir şekilde kullanmak nasip olurhayırlı mı olsun geçmiş mi olsun?
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun kardeş, aynısından bende de var çok memnunum.hayırlı mı olsun geçmiş mi olsun?
Alıntıyı görüntüle
2500 e almıştım ben süper fiyata almışsın sen 2300 iyiHayırlı olsun fiyatı iyiymiş
çok teşekkür ederim.hayırlı olsun kardeş, aynısından bende de var çok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2500 e almıştım ben süper fiyata almışsın sen 2300 iyi
teşekkürler.Hayırlı olsun Dostum umarım sıkıntısız bir şekilde kullanmak nasip olur
teşekkürler.Hayırlı olsun fiyatı iyiymiş
yok ama televizyonun kendisi giriyor.Tarayıcıya girebiliyor musun ? O zaman test edebilirsin.
Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi
Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefonwww.pikseltesti.com
bu güzel yorum için teşekkür ederimHocam dün film izledim dizi izledim oyun oynadım. Yani hiçbir sorun yok monitörde parlaklığı falan aşırı fazla tatmin edici. Zaten osd ekranından bahsetmiyorum bile bir dünya ayarı mevcut hepsini deneyimleyip kullanın değiştirin tüm ayarları ile oynayın sonra sıfırlayın her şey size kalmış. Şuanlık beni rahatsız eden bir durum yok aksine aşırı hoşnutum hiç pişman değilim bu monitörü aldığıma özellikle 27" monitörden 24" monitöre geçmek benim için oldukça iyi oldu. Monitörün renk kalitesi vs. bunlarda oldukça iyi VA panelden IPS panele geçtiğim içinde artık renkler çok canlı geliyor. Dediğim gibi bence parasını sonuna kadar hakediyor. Normalde G242 alacaktım bir üst modeli olduğu için itopya pek güven vermediği için değişim iade konularında falan amazondan sipariş verdim koşulsuz şartsız iade edebiliyorsunuz 30 gün boyunca adam gibi adam amazon
Rica ederim hocambu güzel yorum için teşekkür ederim