Neler Yeni

MSİ OPTİX G273QF MONİTÖR Alınır mı?

COMMANDERR

80+ Bronze
Ürün ikinci el ghosting ölü pixel felan söz konusu değil.
Fiyatı 5000 dedi kullananan veya daha inceleyen oldumu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Görkem Hakan
Link yok hocam oturduğum mahalleden qrkadaş ,doğru düzgün inceleme videosu bulamadım buraya yazdım
Kaç Hz. Elindeki ekran kartı ney ve kaç hz., hangi oyunları oynayacaksın, oyun oynamıyacaksan ne yapacaksın, işlemci desteklermi gibi bir ton faktör var.

COMMANDERR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç Hz. Elindeki ekran kartı ney ve kaç hz., hangi oyunları oynayacaksın, oyun oynamıyacaksan ne yapacaksın, işlemci desteklermi gibi bir ton faktör var.
. 165 hz 2 k monitör .İşlemci intel 13400 .ekran kartı 4060 ti 16 gb. Fifa 25 squad valorant pynuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Görkem Hakan
. 165 hz 2 k monitör .İşlemci intel 13400 .ekran kartı 4060 ti 16 gb. Fifa 25 squad valorant pynuyorum.
Bahsettiğin monitör Hz. Birimi alacağın msi ise değmez. Ama değil ise diğeri hakkında bilgi verirmisin kaç Hz. Msi.

COMMANDERR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğin monitör Hz. Birimi alacağın msi ise değmez. Ama değil ise diğeri hakkında bilgi verirmisin kaç Hz. Msi.
Hocam kaç kez okudum anlamadım kusura bakma. Bende ki monitör 144 hz asus 27 inch monitör var. Alacağım monitör de konuda ki mpnitör . 2k 165 hz sadece bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Görkem Hakan
Hocam kaç kez okudum anlamadım kusura bakma. Bende ki monitör 144 hz asus 27 inch monitör var. Alacağım monitör de konuda ki mpnitör . 2k 165 hz sadece bu kadar.
Hayır almaya değmez bence aradaki tek fark 2k olması olcak 165 Hz çok bir şey farkettirmeyecek.
(Not: kanka anlamaman çok normal insanlarla iletişime geçerken Anksiyete devreye giriyor sanırım ona bağlı anlatım bozukluğu oluyor.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran
Ürün ikinci el ghosting ölü pixel felan söz konusu değil.
Fiyatı 5000 dedi kullananan veya daha inceleyen oldumu ?
Dostum alacağın ürün 2k 165hz 1ms ips bi monitör. Msi kaliteli bir markadır. Fakat ürünün panel kalitesi her ne kadar iyi olsa da parça kalitesi de önemli. Bi parça kalitesine bakın dandik mi değil mi. Eğer sağlam duruyorsa, bir de standı kontrol edin çünkü ürünün standı çok sağlam durmuyor bir vuruşta devrilecek gibi. Stand da sağlam ise parça kalitesi de fena değil ise, zaten özellikler çok iyi. İnternette sıfır 15k civarında sana 5000TL demesi biraz garibime gitti. Ürün 2. El ise bence alma. Ancak sıfır veya sıfıra yakın ise(max 1 ay kullanilmişsa) alabilirsin bu fiyata.

COMMANDERR

80+ Bronze
Ürün çok temiz . Kutu fatura var ama garantisi bitmiş. Grafiker arkadaşım.
Dostum alacağın ürün 2k 165hz 1ms ips bi monitör. Msi kaliteli bir markadır. Fakat ürünün panel kalitesi her ne kadar iyi olsa da parça kalitesi de önemli. Bi parça kalitesine bakın dandik mi değil mi. Eğer sağlam duruyorsa, bir de standı kontrol edin çünkü ürünün standı çok sağlam durmuyor bir vuruşta devrilecek gibi. Stand da sağlam ise parça kalitesi de fena değil ise, zaten özellikler çok iyi. İnternette sıfır 15k civarında sana 5000TL demesi biraz garibime gitti. Ürün 2. El ise bence alma. Ancak sıfır veya sıfıra yakın ise(max 1 ay kullanilmişsa) alabilirsin bu fiyata.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,513
Üyeler
163,331
Son üye
Vebrone
Top Bottom