MSI Optix G27CQ4P alınır mı?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
Nasıl sizce alınır mı? Ben normalde 1080p, 144Hz, ips panel, 24 inç monitör düşünüyordum ama bu monitörde güzel indirim var..
Bir de ekran kartım GTX 1660S oyunları 1080p oynayacağım, görüntüde çok fazla bir kayıp olur mu?
Screenshot_20220305-111921_Amazon Shopping.jpg

bu fiyata alınır güzel

Oyun için VA ideal IPS muazzam bir fark değil bu kadar IPS IPS haykırmak anlamsız geliyor. Bence güzel alınabilir ama 27 inç benim için çok büyük ekrana yakın oynadığım için 23.6-24 inç ideal geliyor. Eğer daha büyük ekran seviyorsan mantıklı ürün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ben dün şu ürünü sipariş ettim. Pazartesi günü inceleyip yazı yazmayı düşünüyorum merak edenler için istersen 2 gün bekle sanada fikir olur. İndirim 1 hafta sürecek sanırım.

- https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09N9HKPGQ?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Nasıl sizce alınır mı? Ben normalde 1080p, 144Hz, ips panel, 24 inç monitör düşünüyordum ama bu monitörde güzel indirim var..
Bir de ekran kartım GTX 1660S oyunları 1080p oynayacağım, görüntüde çok fazla bir kayıp olur mu?
Alıntıyı görüntüle
Aynı modelin 32 inç versiyonunu aldım ölü piksel ghosting felan çıkmadı öyle ips ips diye haykıranlarada bakma kavisli olup ips olmaz zaten , ben memnum kaldım şahsen ama keşke 27 inç alsaymışım 32 büyük geldi biraz 😁😅

MSI Optix MAG274QRF-QD kullanıyorum ve aşırı memnunum MSİ monitör öneririm bence almalısın

Bende aynı monitör var, bu fiyata alınır. Monitörün tek eksisi usb portu ve rgb aydınlatması yok onun dışında bazı G serisi kasalarda ışık sızması olabiliyor bu şansına bağlı zaten Amazon`dan alacaksın anında iade edip yenisini alabilirsin.

Yorumlarda ghosting var deniliyor ama yine de satın aldım, eğer rahatsız edecek seviye ghosting varsa iade ederim.
Oyun için VA ideal IPS muazzam bir fark değil bu kadar IPS IPS haykırmak anlamsız geliyor. Bence güzel alınabilir ama 27 inç benim için çok büyük ekrana yakın oynadığım için 23.6-24 inç ideal geliyor. Eğer daha büyük ekran seviyorsan mantıklı ürün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ben dün şu ürünü sipariş ettim. Pazartesi günü inceleyip yazı yazmayı düşünüyorum merak edenler için istersen 2 gün bekle sanada fikir olur. İndirim 1 hafta sürecek sanırım.

- https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09N9HKPGQ?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
Alınca inceleyip yazarsan iyi olur.

Ben imzamdaki monitörü kullanıyorum. ne ışık sızması ne de ghosting problemi var. ölü pixelde yok.

Monitör geldi biraz fazla ghosting var gibi..
20220306_233758.jpg

Geri