Neler Yeni

MSI OPTIX G321CQP Monitör Ayarları (Monitör özelinde değil lütfen yardımcı olun)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem Akıncı
Merhabalar, geçtiğimiz günlerde MSI Optix G321CQP modelini satın aldım. Bundan önce 24" 60Hz bir Samsung monitöre sahiptim o yüzden büyük bir geçiş oldu. Ne HDR ne Freesync hiçbir özellik kullanmadım hiçbirine hakim de değildim. Araştırmama rağmen karşıma monitör ayarlarında şunu kesinlikle şöyle kullanın, varsa bu özelliği açın vs. gibi şeylerle karşılaşamadım. O yüzden MSI monitör kullanıcıları varsa ya da genel olarak teknolojilere hakim insanlar varsa, monitör ayarlarında nelere dikkat etmeliyim, HDR mı kullanmalıyım yoksa Freesync mi yoksa bunların hepsi kapalı mı olmalı bilgi verebilir misiniz, genel olarak FC24, Valorant, CS ile vaktim geçiyor, film dizi maç ile de bütün kullanımımı tamamlamış oluyorum aslında. Genel hatlarıyla monitörlerdeki teknolojileri açıklayan, neyin neye yaradığını konuya hakim olmayanlara açıklayan ufak bir rehber varsa okuyup öğrenmek bilgilenmek de isterim, yönlendirebilirseniz çok sevinirim, iyi akşamlar herkese.

Wasily

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Semih Güler
Hocam merhaba, ben de MSI OPTIX G241 kullanıcısıyım, aldığımdan beri hiçbir ekstra ayar yapmadım ama gerek oyun gerek standart kullanım olsun gayet memnunum. Tabi tercihler değişebilir. Msi optix (model No) önerilen ayarlar diye aratırsan bir kaç sonuç çıkıyor. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,223
Üyeler
167,081
Son üye
Dexalol
Top Bottom