Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI OPTİX MAG274QRF 1440p 165Hz 1ms (GTG) monitör 4699₺

bu monitörü uzun zamandır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim ghosting sorunu da bulunmamakta ayrıca inanılmaz süper fiyat

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın

27Gn850 - Mag274qrf - Xg270Qg​

2k 144hz 10Bit Panel HDR10 Destekli En baba 10\10 makinelerdir.
İlk Tercihim Lg Ve ViewSonic olurdu Lg yanlış bilmiyorsam %100 0 ölü pixel garantisi vardı galiba. Nano İps cabası.
LG de değil knk viewsonic de o politika ben lg ile görüştüm adamlar 3 yada 5 ölü piksel olursa değişim yaparım diyor. Viewsonic xg270qc aldım ghosting ve va bleeding sorunundan dolayı iade ettim birde csgo da fps düşmemesine rağmen takılmalar oluyordu 0.5ms filan. LG de sağa sola dönmüyor o beni üzüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3-4 ölü piksel'e iade almıyorlar diye biliyorum.
14 gün içinde iade alıyorlar.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Monitör geldi panelin rengi tepkime hızı siyah dengesi çok iyi va dan kötüdür diyordum silahlarını hiç öyle değilmiş. Ölü piksel testi ve test ufo da test ettim en hızlı mod da beyaz ghosting oluyor hızlı da hiç yok zaten standart hızlı seçeneğinde geldi eksi vereceğim yerleri displayport kablosu ve usb-b kablosu 1.5 metre gibi biraz kısa geldi kasası uzak olanlar için sıkıntı belki kablo alma ihtiyacı doğurabilir.
Panel sert plastik ve Pütürlü yüzeye sahip toz tutmaya ve çizilmeye müsait yüzeyi var baştan söyleyeyim. Stand ergonomisi mükemmel HDR bir açtım youtube 12k video açtım internet hızından dolayı max 8k görüntü alabiliyorum ve renklere babam bile bayıldı görüntü aşırı keskin dedi cidden öyle idi her detay gözüküyordu. Detaylı incelemeyi 1 hafta sonra paylaşacağım olumlu veya olumsuz yönlerini resimli şekilde anlatırım.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Monitör geldi panelin rengi tepkime hızı siyah dengesi çok iyi va dan kötüdür diyordum silahlarını hiç öyle değilmiş. Ölü piksel testi ve test ufo da test ettim en hızlı mod da beyaz ghosting oluyor hızlı da hiç yok zaten standart hızlı seçeneğinde geldi eksi vereceğim yerleri displayport kablosu ve usb-b kablosu 1.5 metre gibi biraz kısa geldi kasası uzak olanlar için sıkıntı belki kablo alma ihtiyacı doğurabilir.
Panel sert plastik ve Pütürlü yüzeye sahip toz tutmaya ve çizilmeye müsait yüzeyi var baştan söyleyeyim. Stand ergonomisi mükemmel HDR bir açtım youtube 12k video açtım internet hızından dolayı max 8k görüntü alabiliyorum ve renklere babam bile bayıldı görüntü aşırı keskin dedi cidden öyle idi her detay gözüküyordu. Detaylı incelemeyi 1 hafta sonra paylaşacağım olumlu veya olumsuz yönlerini resimli şekilde anlatırım.
hayırlı olsun
incelemeyi bekliyoruz

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
2 ölü piksel ve bir çok ölmek üzere olan 10-15 parlak piksel olduğu için iade talebini başlattım. Almadan önce arayıp sorduğum da şartsız koşulsuz iade diyorlardı şimdi ise iade ederken test için servise gönderip rapor alıp iade gerçekleştirilecek diyorlar hepsiburada arayıp illa söyleneceğim anlamıyorum yani bu yaptıklarını nasıl iade politikası var garip ya :mad:

Son düzenleme:

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
2 ölü piksel ve bir çok ölmek üzere olan 10-15 parlak piksel olduğu için iade talebini başlattım. Almadan önce arayıp sorduğum da şartsız koşulsuz iade diyorlardı şimdi ise iade ederken test için servise gönderip rapor alıp iade gerçekleştirilecek diyorlar hepsiburada arayıp illa arayacaklar şuan yaptıkları ne anlamıyorum yani?
Amazondan şaşmamak gerek bu monitör tarafında hele ki diğer satıcılar halt etmiş

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
bu şekilde kullanacakmısın
Hayır aşırı fazla var bunu iade almasınlar yeminle tüketici hakem heyetine giderim hem şartsız koşulsuz iade diyorlar almadan önce hepsiburada.com daha sonra iade ederken rapor istetip servisten iadeyi öyle gerçekleştireceğiz diyorlar saf zannettiler galiba :D

Ekler

• 20220520_093405.jpg
    20220520_093405.jpg
    1.9 MB · Hit: 48
  • 20220519_084945.jpg
    20220519_084945.jpg
    4.1 MB · Hit: 58
Son düzenleme:

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru