Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI OPTİX MAG274QRF 1440p 165Hz 1ms (GTG) monitör 4699₺

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
Monitör geldi panelin rengi tepkime hızı siyah dengesi çok iyi va dan kötüdür diyordum silahlarını hiç öyle değilmiş. Ölü piksel testi ve test ufo da test ettim en hızlı mod da beyaz ghosting oluyor hızlı da hiç yok zaten standart hızlı seçeneğinde geldi eksi vereceğim yerleri displayport kablosu ve usb-b kablosu 1.5 metre gibi biraz kısa geldi kasası uzak olanlar için sıkıntı belki kablo alma ihtiyacı doğurabilir.
Panel sert plastik ve Pütürlü yüzeye sahip toz tutmaya ve çizilmeye müsait yüzeyi var baştan söyleyeyim. Stand ergonomisi mükemmel HDR bir açtım youtube 12k video açtım internet hızından dolayı max 8k görüntü alabiliyorum ve renklere babam bile bayıldı görüntü aşırı keskin dedi cidden öyle idi her detay gözüküyordu. Detaylı incelemeyi 1 hafta sonra paylaşacağım olumlu veya olumsuz yönlerini resimli şekilde anlatırım.
H.O baban bile beğendiyse müqdür

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
birazda şans işi ya bende aldım aynı monitör sıkıntısız çıktı
gamemar diye mağazadan gelmişti
Şans olduğunu biliyorum da bu kadar parlak piksel heryerinde ölü pikselde siyah renklerde bir bak derim kendi monitöründe belki vardır yakınlaşıp bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

H.O baban bile beğendiyse müqdür
Sorun çıkmasaydı yemin ederim güzeldi ama kalite kontrolü kötü msi 0 nokta garantisi artık çoğu firma vermesi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Curved istemeyenler vardı, IPS istiyorum diyenler vardı. Bu monitör tam o diyenler için... (y)
Knk bu monitör de ortası şişik kenarları geriye doğru curve focus ortası diye ama yandan bakınca düz ama ortadan bakılınca anlaşılıyor. Şans verip samsung odyssey g7 alacağım renk yelpazesi o kadar kötü değil hem msi dan avg response time da 1ms geride ama fark edeceğimi zannetmiyorum çünkü 240hz sahip.

Son düzenleme:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Curved monitörlerin olayı bu zaten :D Yandan bakınca da anlaşılır ama.
Knk abanıp paraya asus rog strix xg27aqm alacağım illa onu istiyorlar yada GIGABYTE FI27Q-X

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
GIGABYTE FI27Q-X
Bu çok dehşet bi makine, alsan seni asla üzmez. Tavsiyelere açıksan bir de Samsung G7 bakabilirsin. 2k 240hz 1000r kavise sahip. Media Markt'ta gösteriyorlar ürünü, gidip inceleyebilirsin. Piyasadaki en kavisli 2k 240hz monitördür kendisi. Aşırı keyifli bir kullanıma sahip.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Bu çok dehşet bi makine, alsan seni asla üzmez. Tavsiyelere açıksan bir de Samsung G7 bakabilirsin. 2k 240hz 1000r kavise sahip. Media Markt'ta gösteriyorlar ürünü, gidip inceleyebilirsin. Piyasadaki en kavisli 2k 240hz monitördür kendisi. Aşırı keyifli bir kullanıma sahip.

Ben vatan computer baktım da panel de koruma filmi var gibi ışığı kesiyor renkleri güzel ama aydınlık ortamda kötü gibi karanlık da iyi olabilir. 240hz ama response time 7.5ms filan msi mag274qrf de 5.9 mu 6.5 mu neydi rtings den bakıyorum. Ama sanırım giriş gecikmesi azdı bir de renkleri fazla contrast arttırdığın da kırmızı renkler patlama filan yapabiliyordu ama Türk insanı doygun renkleri sevdiğinden güzel geliyor.

Top Bottom