Deymez
Kendim de almayı düşünüyordum. Bu fiyata almaya değer mi, yoksa beklemek daha mı iyi olur.
Ben 4700e alıp iade ettim aptallığıma doymayimQD'siz modelini 5.800 almıştım vay be 2 katı olmuş. Gerçekten piyasanın top modellerinden pişman etmez.
Sıcak firsat mi bu
Kendim de almayı düşünüyordum. Bu fiyata almaya değer mi, yoksa beklemek daha mı iyi olur.
Sağlık olsun hocamBen 4700e alıp iade ettim aptallığıma doymayim
Soğuk fırsat mı? Hatrı sayılır derecede piyasa fiyatının altında. Neden sıcak fırsatlardan kaldırıldı anlamadım. Ben indirim var diye paylaşım yaptım. Sadece 2 kelime ekleyerek de indirim için fikir almak istedim. Birde uyarı puanı verilmiş. Şaka gibiSıcak firsat mi bu
başlık açıklama indirimle alakalı değil savunma boşuna hızlı fikir almak için atmışsın gibi duruyorSoğuk fırsat mı? Hatrı sayılır derecede piyasa fiyatının altında. Neden sıcak fırsatlardan kaldırıldı anlamadım. Ben indirim var diye paylaşım yaptım. Sadece 2 kelime ekleyerek de indirim için fikir almak istedim. Birde uyarı puanı verilmiş. Şaka gibi
Nasıl bir başlık olması gerekiyordu ki? Ben ürünü zaten takip ediyordum. İndirimi forum ile paylaştım ve bu indirimin işe yararlılığını öğrenmek istedim. Anlamadığım konu ise şu. Burada o kadar insan bu indireme iyi ya da kötü bir fikir beyan ederken senin absürt ve yersiz çıkışın. Sorunların varsa burada insanları manipüle etmek yerine dışarıya çıkıp derin bir nefes çekebilirsin.başlık açıklama indirimle alakalı değil savunma boşuna hızlı fikir almak için atmışsın gibi duruyor