MSI Optix MAG274QRF-QD 27 Alınır Mı?

Kısa süre önce 6650-TL'ye dell s2721dgfa satıldı. Bu ürün biraz daha nitelikli deseniz bile fiyatı yüksek.

vay bea 3850 ye almıştım ne olmuş bunun fiyatı :), Monitör renk doğruluğu olarak mükemmel, özellikle adobe renklerini çıktılarda neredeyse farksız şekilde gösteriyor. Oyun içinse gayet yeterli bana göre harika bir monitör

QD'siz modelini 5.800 almıştım vay be 2 katı olmuş. Gerçekten piyasanın top modellerinden pişman etmez.

araştırırken bitti arkadaş gayet güzel fiyattı bence bu forum da artık şu ay şu kadara almıştım saçmalıkları engellenmeli 1 hafta önceki 1 tl bugünkü 1 tl ye denk değil bunu anlayamayan arkadaşlar var halaa.

Sıcak firsat mi bu
Soğuk fırsat mı? Hatrı sayılır derecede piyasa fiyatının altında. Neden sıcak fırsatlardan kaldırıldı anlamadım. Ben indirim var diye paylaşım yaptım. Sadece 2 kelime ekleyerek de indirim için fikir almak istedim. Birde uyarı puanı verilmiş. Şaka gibi :)

Soğuk fırsat mı? Hatrı sayılır derecede piyasa fiyatının altında. Neden sıcak fırsatlardan kaldırıldı anlamadım. Ben indirim var diye paylaşım yaptım. Sadece 2 kelime ekleyerek de indirim için fikir almak istedim. Birde uyarı puanı verilmiş. Şaka gibi :)
başlık açıklama indirimle alakalı değil savunma boşuna hızlı fikir almak için atmışsın gibi duruyor

başlık açıklama indirimle alakalı değil savunma boşuna hızlı fikir almak için atmışsın gibi duruyor
Nasıl bir başlık olması gerekiyordu ki? Ben ürünü zaten takip ediyordum. İndirimi forum ile paylaştım ve bu indirimin işe yararlılığını öğrenmek istedim. Anlamadığım konu ise şu. Burada o kadar insan bu indireme iyi ya da kötü bir fikir beyan ederken senin absürt ve yersiz çıkışın. Sorunların varsa burada insanları manipüle etmek yerine dışarıya çıkıp derin bir nefes çekebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,375
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri