Msi Pro 100 HZ monitör alınır mı?

Lynex345

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar linkteki monitör alınır mı?Ekran kartım rtx4060 60 hz monitörüm var ve elimde olan monitörü ikinci monitör, alacağım monitörü ise ana ekran yapmak istiyorum. Oyun oynuyorum fc25,ranch gibi. Ve acaba eğer alınırsa rtx4060 için ekstra dönüştürücü almaya gerek var mı?

Merhabalar linkteki monitör alınır mı?Ekran kartım rtx4060 60 hz monitörüm var ve elimde olan monitörü ikinci monitör, alacağım monitörü ise ana ekran yapmak istiyorum. Oyun oynuyorum fc25,ranch gibi. Ve acaba eğer alınırsa rtx4060 için ekstra dönüştürücü almaya gerek var mı?
Bu bütçede ofis monitörü alınmaz. Bunu alın gözünuz çoşsun:
En iyi deneyim için OC açıp hz i 200 hz yapın ve overdrive modunu 4. seviyeye getirin.

En iyi deneyim için OC açıp hz i 200 hz yapın ve overdrive modunu 4. seviyeye getirin.
Biraz araştırdım videoyu felan izledim bazılarında ölü piksel ve ışık sızması olmuş ta emin olamadım

Işık sızması ve ölü piksel tamamen şans işi. Alacağın msi monitördede çıkabilir bunlar
Fiyat 4329 olmuş alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat 4329 olmuş alınır mı?

Biraz araştırdım videoyu felan izledim bazılarında ölü piksel ve ışık sızması olmuş ta emin olamadım
Hiçbir monitörde ölü piksel çıkar veya çıkmas garanti edemeyiz. 100 bin TL'e alacağın monitör de yine ölü piksel çıkabilir şans işi. Çıkarsa Hepsiburada ile konuşup iade edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri