ConquerorXIV
80+ Gold
al-sat'a gitmez bu fiyata kullanacaklar alabilir, bana lazımdı çektim bir tane. 9 tane stok gözüküyor ihtiyacı olan alsın.
Orta seviye bir B450 den pek farkı yok bunun. Alınmaz bence.al-sat'a gitmez bu fiyata kullanacaklar alabilir, bana lazımdı çektim bir tane. 9 tane stok gözüküyor ihtiyacı olan alsın.
fiyatlara bakınca mantıklı geliyor ve b550 ama bu ?Orta seviye bir B450 den pek farkı yok bunun. Alınmaz bence.
pcle 4.0 desteği yok, pcle 3.0 ile çalışıyor, bu anakart alınmaz.fiyatlara bakınca mantıklı geliyor ve b550 ama bu ?
Çok anlamıyorum ama bu daha iyi gibi gözüktü gözümealınmaz diyenler şuan daha iyi seçenek varsa atsın bakalım
Bunu alacağına b450 al bro, gen4 desteği olmayan b550 yi ne yapayımalınmaz diyenler şuan daha iyi seçenek varsa atsın bakalım
Bütçeni zorlamazsa bunu alırdım.alınmaz diyenler şuan daha iyi seçenek varsa atsın bakalım
emin misin gen4 olduğuna ? varmış evetBunu alacağına b450 al bro, gen4 desteği olmayan b550 yi ne yapayım
Ha illa diyorsan b550 buyur, aynı fiyat ancak bu attığımda gen4 m2 desteği de var:
PCI 4.0 desteği yok, B450 ile B550 arasındaki tek ciddi fark o zaten. Bildiğimiz B550 diye satılan B450 bu anakart.fiyatlara bakınca mantıklı geliyor ve b550 ama bu ?