Yardım Msi Pro B650 S Wifi Beta bios kursam sorun olur mu?

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,753
anakartın biosu ilk sürüm ve expoda geç açılıyor onun için güncellemeler gelmiş ama beta hepsi beta kursam bir problem olur mu uğraşmayayım sonra
@Mehmet Yılmaz

Doğru kurarsan sıkıntı yok

kurarken elektrik gitmezse anormal kurulmuyor bildiğim kadarıyla ez flash a giriyon dosyayı seçip başlatıyon
Bazı anakartlarda akım koruma var, bunun sayesinde BIOS atarken elektrik gitse bile sorun olmuyor. Şu an çoğunda var fakat bu anakartta var mı emin değilim. Ben BIOS atarken 10 kere kontrol ediyorum doğru model mi diye

Bazı anakartlarda akım koruma var, bunun sayesinde BIOS atarken elektrik gitse bile sorun olmuyor. Şu an çoğunda var fakat bu anakartta var mı emin değilim. Ben BIOS atarken 10 kere kontrol ediyorum doğru model mi diye
Şuan bu sürüm kurulu ama sitede ki sürüm 7E26vM4 diyor ama benimkinde v falan yazmıyor doğru mu ki

Ekler

• IMG_7150.webp
    IMG_7150.webp
    928.9 KB · Hit: 5
En son ben Asus'un G41 çipli BIOS'u kurarken çökmüştü. Varyant fark ediyor
valla mode lnosunu girdim anakartın üstündeki gaming plus wifi çıkıyor :D alt yapıyı bire bir aynı yapmışlar belliki benim kart pro serisi b650s wifi iki anakartın biosları aynı

valla mode lnosunu girdim anakartın üstündeki gaming plus wifi çıkıyor :D alt yapıyı bire bir aynı yapmışlar belliki benim kart pro serisi b650s wifi iki anakartın biosları aynı
PP'yi değişmişsin sonunda xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri