Neler Yeni

Yardım MSI B650 Gaming Plus Wifi ve MSI B550 PRO-VDH için kasam uygun mu?

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Alameşe
Bütçe
8000
Herkese merhaba, GT301 Mid Tower kasa kullanıyorum. 2 farklı senaryo için 2 farklı anakart bakıyorum. Kule tipi soğutucu mATX kasada ramlere temas edebiliyor, sorun olur mu?

• MSI B650 Gaming Plus Wifi ile uyumlu mu?
• MSI B550M PRO-VDH ile uyumlu mu?

Son düzenleme:

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,274
İsim
mehmet ali oğuz
Herkese merhaba, GT301 Mid Tower kasa kullanıyorum. 2 farklı senaryo için 2 farklı anakart bakıyorum. Kule tipi soğutucu mATX kasada ramlere temas edebiliyor, sorun olur mu?

• MSI B650 Gaming Plus Wifi ile uyumlu mu?
• MSI B550M PRO-VDH ile uyumlu mu?
İkisiyle de uyumlu hocam. Ramlere değebilir soğutucu ama kasa değiştirmek durumu değiştirmez. Düşük profil bir ram sorunu çözebilir eğer hiç oturmuyorsa.

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Alameşe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisiyle de uyumlu hocam. Ramlere değebilir soğutucu ama kasa değiştirmek durumu değiştirmez. Düşük profil bir ram sorunu çözebilir eğer hiç oturmuyorsa.
Cevabınız için teşekkürler. B650 olan kart ATX. Onda böyle bir problem yaşar mıyım peki?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,274
İsim
mehmet ali oğuz
Cevabınız için teşekkürler. B650 olan kart ATX. Onda böyle bir problem yaşar mıyım peki?
Tamamen soğutucunuz büyüklüğü ramler belirliyor bu durumu anakart m atx yada atx fark etmiyor. Vram soğutma blokları daha büyük olabilir mesela b650 de onlarda sorun cıkarabilir ama bir şekilde onları hesaplayıp yapıyorlar . Soğutucuyu sorunsuz moıntajlamanız gerekiyor. En fazla sapğa sola değer

Top Bottom