🔥İndirim MSI PRO B650M-A WIFI 5.841₺

Çünkü aliexpress anakartı diye geçiyor ve hiçbir forumda önerilmiyor. Dediğin sıcaklıkta olsaydı çoktan popüler olurdu. Eğer gerçekten bu seviyede 62 yi geçmediği bir kaynak varsa kendim de alırım bundan sonra da önermeye başlarım. Tabii yanında asus msi kıyaslaması da olmalı ki farklı benchmarklar olmasın.
7950 9750 gibi işlemciler elimde olsa 1 saatlik testte ben koyardım youtube da 2 3 kişinin testi var 9950 ile bu video mesela benim elimdeki 9600xin limitleri zorladıgımda 150w ile maksimum 44 görebildim. Forumlarda mesajları anlamak biraz zor ram bios vb birsürü şey yazmışlar ama hiç birini yaşamadım ben

Çünkü aliexpress anakartı diye geçiyor ve hiçbir forumda önerilmiyor. Dediğin sıcaklıkta olsaydı çoktan popüler olurdu. Eğer gerçekten bu seviyede 62 yi geçmediği bir kaynak varsa kendim de alırım bundan sonra da önermeye başlarım. Tabii yanında asus msi kıyaslaması da olmalı ki farklı benchmarklar olmasın.

Tek faktör sıcaklık değil.

PCB kalitesi, sinyal izolasyonu, emi kalitesi, bios özellikleri, anakartta kullanılan bakırın kalitesi vs vs uzar gider.

O yüzden bazı anakartlar, asrock taichi gibi 25-30 bin lira. Örneğin bunlarda solid kapasitör kullanılır. Daha stabil voltaj.

Ama colorfulda elektrolit kapasitör kullanılır. Daha ucuz.

Bu tartışmayı yapan adam kendiyle zitlasarak, 1000 liralık psu kullanmaz, gider 5000 liralık psu alır. Ama ikisi de bilgisayarı çalıştırıyor. Everest psu var bende, 5 yıllık hala saglam. Ama guvenmezsin.

Söz konusu anakart olunca, kimsenin umrunda değil malesef.

Siteyi buldum, tüm b650 anakartları var listede. Merak edenler bakabilir.

Sıcaklıktan ziyade, orda aşağıda cinebench puanları var ya, işte o önemli.

90 dereceye kadar, sorun olmaz.
80 derece altı iyidir..

Geri