❌İndirim Bitti! MSI PRO B650M-B hepsiburada premium ile 3600₺

B650m-a wifi II buldum az kullanılmış. 4k istiyor nasıl sizce?
bir tık zorla pazarlıkta 3900e falan. 4k fena değil gibi ama kutu fatura garanti detayları önemli. hepsi varsa garanti 1 yıldan fazla varsa direk 4k ya al.

5 5600, 7700 XT, b450mPro VDH plus var bende, ddr5 anakarta geçmek istiyordum alayım mı sizce?

Alınmaz uzak durun bende var . Wi-fi yok gibi bişey. Anakart mosfetleri de ısınıyor bende sonra elden cikaracam. Her ram Expo bile açmıyor. Patriot hiç stabil olmadı. Xpg denedim expo yemedi. Manuel ayarlayınca açtım. Ama Windows geç açılıyor.
PCB kalitesi m k serisine göre İnce
Msi anakart öneririm
hocam seninki arızalı olabilir mi? 2 arkadaşıma bu anakartla sistem topladık ikisinde de böyle sorunlar olmadı. wifi denemedik zaten kablolu kullanıyodu ikiside.

Tam alacaktım çok iyi zamanda yazdınız :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pro B650-S wifi var. O nasıldır?
MSI pro b650s alınır hocam bende iyi fiyata bı b650 denk getirirsem bu ay asustan kurtulacam. Abim makinada sürekli wi-fi kopma ile boot etme sıkıntı yaşıyor.

Tam alacaktım çok iyi zamanda yazdınız :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pro B650-S wifi var. O nasıldır?
kendim b650m-p kullanıyorum baya baya memnunum aşırı stabil 1 yıldır kullanıyorum en ufak bir problem yaşamadım kesinlikle tavsiyemdir. ama pro b650-s b650m-p'nin abisidir daha iyidir.

hocam seninki arızalı olabilir mi? 2 arkadaşıma bu anakartla sistem topladık ikisinde de böyle sorunlar olmadı. wifi denemedik zaten kablolu kullanıyodu ikiside.
Anakart garanti bile yolladım. Problem yok hocam ramlar de değiştirdim. Genel sıkıntılı araştırdip gördüğüm. Ben bı da prime wi-fi falan almam . MSI sasmayacan onu anladim

Anakart garanti bile yolladım. Problem yok hocam ramlar de değiştirdim. Genel sıkıntılı araştırdip gördüğüm. Ben bı da prime wi-fi falan almam . MSI sasmayacan onu anladim
vay be şaşırtıcı. aklımda kalsın yararı olabilecek bi bilgi. bende memnunum msi'den ama b650m-p alırken aynı fiyata b650m-k niye almadım diye çok pişman olmuştum. gerek yokmuş demek ki pişman olmaya :D

vay be şaşırtıcı. aklımda kalsın yararı olabilecek bi bilgi. bende memnunum msi'den ama b650m-p alırken aynı fiyata b650m-k niye almadım diye çok pişman olmuştum. gerek yokmuş demek ki pişman olmaya :D
Prime m k da var şuan. Durduk yere 2.ram slot bozulmuş garantiye yolladım.(Takasta aldiydim. O zaman saglamdo hepsi)

7500f + 5070 için mantıklı olur mu? ileride işlemci upgrade ederken sorun yaşatır mı?
Bu anakart 65tdp işlemci yeter daha fazla güç çeken işlemciler gelmez. Dediğin konfigürasyon uygun bı anakart ama ilerisi yok

MSI pro b650s alınır hocam bende iyi fiyata bı b650 denk getirirsem bu ay asustan kurtulacam. Abim makinada sürekli wi-fi kopma ile boot etme sıkıntı yaşıyor.
6k civarına buldum ama birisi de o modele sıkıntılı dedi :D

6k civarına buldum ama birisi de o modele sıkıntılı dedi :D
Valla hocam ben b650mp olan kullandım şuan b650 gaming plus wi-fi var hiç bir sorun yaşamadım. Sanmıyorum sıkıntı yaşayacağını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,570
Üyeler
184,330
Son üye
emresoydann
Geri