Öneri 2800tl MSI Pro B650M-B alınır mı?

Colorful'un o beyaz anakartını almaya karar verirseniz şu an fiyatı 6.099TL. Bu fiyattan almayın ben sözde gaming gecesi indirimde 5500TLye almıştım. Cumartesi-pazar günleri fiyatı şişirip 5850 civarına yükselttiler, pazartesi 5350 TL'ye düştü. 2 defa mail attım fiyat farkı iadesi istedim. 100-200 liranın peşine düşeceğimden değil de kendimi enayi gibi hissettim. O anakarta kesin karar vermemiştim aklımda vardı ama indirimde diye görüp sipariş verdim o gece. 2 hafta geçti ben alalı geçen gün yine indirime soktular o anakartı 5100 TL civarına görmüştüm yanlış hatırlamıyosam. Uzun lafın kısası 6100TL vermeyin, fiyatını takip edin cuma günleri gaming gecesi ürünlerinde var mı yok mu bakın 5000-5500TL civarına bulabilirsiniz.
Ben ilerde 7700xt almak istediğim için şimdiden AM5 hazırlığı yapmaya başladım aslında. Eski işlemcim R5 3600 ile 7700xt 7800xt kullanamazdım. Belki tüm bütçemi ekran kartına ayırıp daha sonra parça parça AM5 geçseydim en azından elimde sağlam bir ekran kartı olurdu.
anakart için adamla konuştuk pazarlıkta yaptım 2500tlye okey dedi numarasını verdi whatsapptan yazdım ses yok bekliyoruz bakalım anlaşabilirsek alıcam 2500tlye bende ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum da 4060'ı satıp 3070 falan geçsem güç kaynağı yükseltmem gerekebilir rx 6800 düşünüyordum o da aynı şekilde 4060 la idare edicem belki ilerde değişebilirim zaten fps oyunları oynuyorum bilgisayarımda 2tb'ye yakın oyun yüklü sadece aralarından cs ve pubg oynuyorum boşa yer kaplıyorlar

Geri