BIOS güncel hocam.Pc hocasının sistemini almıştım bios sürümüne baktım internetten ama tarih farklı bide harfler falan farklı gibi güncel mi şuan
Biosda yapmam gereken başka ayar varmı ramlar 3200 mhz max zaten onu açmışlar galiba başka önemli bişi varsa açayım.BIOS güncel hocam.
UEFI mod aktif hocam. Sol taraftan Settings butonuna tıklayıp oradan Advanced sekmesine gir. Girdikten sonra PCI subsystem Settings yazana tıkla. Gelen ekranda Above 4G ve Resize BAR ayarı Enabled konumda değilse onları Enabled yap.Biosda yapmam gereken başka ayar varmı ramlar 3200 mhz max zaten onu açmışlar galiba başka önemli bişi varsa açayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Windows 11kurucam bu arada onun için açıp kapamam lazım mı birşeyleri.
İkiside enabled hocam.UEFI mod aktif hocam. Sol taraftan Settings butonuna tıklayıp oradan Advanced sekmesine gir. Girdikten sonra PCI subsystem Settings yazana tıkla. Gelen ekranda Above 4G ve Resize BAR ayarı Enabled konumda değilse onları Enabled yap.
Advanced sekmesine tıklayıp Windows OS Configuration yazana girer misin? Orada Secure Boot olacak o da büyük ihtimalle aktiftir.İkiside enabled hocam.
Orda öyle seçenek yok hocam ama sağ altta security sekmesinde var secure boot ve enabledAdvanced sekmesine tıklayıp Windows OS Configuration yazana girer misin? Orada Secure Boot olacak o da büyük ihtimalle aktiftir.
Sorun yok hocam direk Windows 11'i kurabilirsin. BIOS'la ilgili benim bildiğim yapılması gereken ayarlar bu kadar hocam.Orda öyle seçenek yok hocam ama sağ altta security sekmesinde var secure boot ve enabled