Neler Yeni

MSI Pro X670-P WIFI ram önerisi

troken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Fatih
Son düzenleme:

chary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
𝔖𝔞𝔪𝔢𝔱
İlgilendiği Kategoriler
Sistemsel Sorunlar / Ekipman
AMD Expo 1080p de daha iyi performans ve gecikme süresi veriyor. Anakartın kendi sitesinden bellek destek listesindeki ramlere bakabilirsin.

troken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD Expo 1080p de daha iyi performans ve gecikme süresi veriyor. Anakartın kendi sitesinden bellek destek listesindeki ramlere bakabilirsin.

Anakart en fazla 6600 MHz destekliyor. Bunu almak mantıklı değil mi şimdi

troken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Fatih

???

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ram pahalı anakart destekler ama ddr5 sistemler de ram seçme sorunu var birçok kez karşılastim xmp açınca siyah ekran hatası veriyor bazı ramler de sorun olmuyor denemek lazım ama genel olarak bakarsak bu fiyata bu ram tercih etme çok pahalı

troken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Fatih
Ram pahalı anakart destekler ama ddr5 sistemler de ram seçme sorunu var birçok kez karşılastim xmp açınca siyah ekran hatası veriyor bazı ramler de sorun olmuyor denemek lazım ama genel olarak bakarsak bu fiyata bu ram tercih etme çok pahalı
Amd için Expo ram almak daha mantıklı değil mi hiç bir sorun olmuyor mu Expo ramler ile Amd için Xmp sorun mu yaratıyor.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Amd için Expo ram almak daha mantıklı değil mi hiç bir sorun olmuyor mu Expo ramler ile Amd için Xmp sorun mu yaratıyor.
Expo da oluyor xmp de valla ikisi ile de sistemler kurdum kimisinde atıyorum ram 6400mhz anakart 6600 destekli ama 6400 de siyah ekran veriyor 6 binde sorunsuz oluyor bazen de sorunsuz çalışıyor değişiyor yani ddr5 şuan tam anlamıyla oturmuş değil ama bios güncellemeler ile vs sorunun gideceğini düşünüyorum ciddi şeyler değil bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Necati
Sizin öneriniz nedir

Top Bottom