İkisinin de soğutması ve performansları gayet iyi. Hangisinin görünüşü hoşunuza gittiyse onu alın.MSİ Rtx 2080s xtrio vs Asus Rog Strix Rtx 2080s
Sizce Hangisi ? Arada pek bir fiyat farkı yok 150 200 TL.
Bunu söylerken şaka yapmıyorum, ekran kartınızla aynı markayı alırsanız çok daha iyi olur. Bunu şu yüzden söylüyorum, ASUS anakarta ve MSI ekran kartına sahibim. İkisinin de RGB ışıklandırmalarını ayrı ayrı programlarda yapıyorum ve bu can sıkıcı bir şey. Sırf bu yüzden anakart bile değişirimAnakartımı Tam Olarak belirlemedim ancak x570 serisi bir anakart olacak.
Msi Anakart Düşündüğümden dolayı msi a daha yakınım.Asus Cep YakıyorBunu söylerken şaka yapmıyorum, ekran kartınızla aynı markayı alırsanız çok daha iyi olur. Bunu şu yüzden söylüyorum, Asus anakarta ve MSI ekran kartına sahibim. İkisinin de RGB ışıklandırmalarını ayrı ayrı programlarda yapıyorum ve bu can sıkıcı bir şey. Sırf bu yüzden anakart bile değişirim. Sizin çok umurunuzda değilse yapmayabilirsiniz ancak benim gibi RGB sevdalısıysanız yapabilirsiniz
.
Vallahi öyle. Asus'un da ışıkları çok güzel amaMSI Anakart Düşündüğümden dolayı MSI a daha yakınım.Asus Cep Yakıyor![]()