RevDeisDou
80+ Titanium
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 45,530
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,886
Okey1 ayda 5-6 kere wattman yedikten sonra ömrü billah 5k fazla vermem gerekse bile amd alacağımı çok sanmıyorum şahsen.
Okey1 ayda 5-6 kere wattman yedikten sonra ömrü billah 5k fazla vermem gerekse bile amd alacağımı çok sanmıyorum şahsen.
knk bende rx6700 var wattman hatası yemiyorum anlatınlara göre si,yah ekran felan veriyormuş öyle bişey olmadıgı halde arada bi amd software programına wattman hatası ayarları geri yüklendi diye bildirim geliyor .d nasıl olacak o iş1 ayda 5-6 kere wattman yedikten sonra ömrü billah 5k fazla vermem gerekse bile amd alacağımı çok sanmıyorum şahsen.
Bende de her zaman siyah ekran vermedi 5 kere yediysem 2 tanesinde siyah ekran geldi bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kaldım ki 2 tane yemem bile oldukça sinirimi bozdu. Diğerleri bilgisayarın donmasından ibaretti. Ses görüntü işlemler donuyor bi 30-40 saniye sonra kendisine gelip wattman ayarları geri yüklendi tarzında bir hata veriyordu.knk bende rx6700 var wattman hatası yemiyorum anlatınlara göre si,yah ekran felan veriyormuş öyle bişey olmadıgı halde arada bi amd software programına wattman hatası ayarları geri yüklendi diye bildirim geliyor .d nasıl olacak o iş
sene olmus 2023 hala bu hatayı düzeltemiyormu bu koskoca amd yada uğraşmakmı istemiyorlraBende de her zaman siyah ekran vermedi 5 kere yediysem 2 tanesinde siyah ekran geldi bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kaldım ki 2 tane yemem bile oldukça sinirimi bozdu. Diğerleri bilgisayarın donmasından ibaretti. Ses görüntü işlemler donuyor bi 30-40 saniye sonra kendisine gelip wattman ayarları geri yüklendi tarzında bir hata veriyordu.