Neler Yeni

MSI RTX 4070 TI Suprim X Coil Whine Sesi Yapıyor

Turkiyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mesut
@ARTIK FAN DEĞİLİM sonuna kadar katılıyorum 👍

@baznesherzamend Yuksek ihtimalle servis sorun yok diye geri gönderecek ancak hakem heyeti çok uzun sürüyor ve ben ücret iadesi değil , değişim istiyorum

@onurkaplan Sistem içerisinde 19.300 tl bandın da geldiği için hiç düşünmeden msi aldım 😅 Kartın performans ve soğutmasından yana en ufak bir sorunum yok ancak ses sorunu kafa yoruyor

@Bilal539 Umarim para iadenizi alırsınız ancak ben ücret iadesi değil ürün değişimi istiyorum, bunun için çabalayacağım

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Onur
@ARTIK FAN DEĞİLİM sonuna kadar katılıyorum 👍

@baznesherzamend Yuksek ihtimalle servis sorun yok diye geri gönderecek ancak hakem heyeti çok uzun sürüyor ve ben ücret iadesi değil , değişim istiyorum

@onurkaplan Sistem içerisinde 19.300 TL bandın da geldiği için hiç düşünmeden msi aldım 😅 Kartın performans ve soğutmasından yana en ufak bir sorunum yok ancak ses sorunu kafa yoruyor

@Bilal539 Umarim para iadenizi alırsınız ancak ben ücret iadesi değil ürün değişimi istiyorum, bunun için çabalayacağım
kart fiyatı iyimiş nerden almıştınız acaba linki var mı

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
Merhaba,

Ekran kartını 15 gün önce aldım. Başlarda ses çok az geliyordu, pek önemsemedim ancak sonradan sonraya ses çok fazla artmaya başladı. Kartı kullanmamanın bir zararı olur mu?

Sorunla alakalı olarak bir video da bırakıyorum: https://streamable.com/5n2lb0
Coilwhine hiç bir zararı yoktur Ses dışında hariç rahatsızlık verir 3 bin ve 4 bin serilerinin hemen hemen hepsinde mevcut gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz Ama çok rahatsız ediyor derseniz sync açın görüntüyü sabıtleştirin ses keselecektir.

Turkiyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mesut
kart fiyatı iyimiş nerden almıştınız acaba linki var mı
Maalesef hazır sistem içerisindeydi suan gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Coilwhine hiç bir zararı yoktur Ses dışında hariç rahatsızlık verir 3 bin ve 4 bin serilerinin hemen hemen hepsinde mevcut gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz Ama çok rahatsız ediyor derseniz sync açın görüntüyü sabıtleştirin ses keselecektir.
ben genelde kulaklıksiz olarak kullandığım için rahatsız ediyor ancak vsync akşam deneyeceğim

Turkiyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mesut
Güncelleme;
İncehesap’tan gelen cevap bu şekilde, tamire de göndersem sanırım degisim olmadan geri gelecek

9474D9C3-5785-4412-9264-8E1F4BAB09C6.jpeg

Turkiyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mesut
Güncelleme:;
Coil Whine sesinin iyice artması nedeniyle değişim talebi ile ürünü servise gönderdim.

Turkiyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mesut
Son Güncellenme;

Kart bugün itibariyle elime ulaştı, Servis notunda; Furmark, 3D Mark, Valley, Heaven, Superposition testleri yapıldığını ve herhangi bir ısı, ses ve FPS kaybı olmadığından dolayı kartı geri göndermişler. Mevcut çıkan sesin çok az olduğu ve herhangi bir tamir işlemi gerektirmediğini belirtmişler. Ürünü teslim aldıktan sonra servisi de aradım ancak Coil Whine değişim veya iade kampasina girmediğini söylediler.

Yhwach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bg
Ekran kartını değiştirseler bile yeni gelen ekran kartında da coil whine çıkabilir. Önemli olan coil whinenin şiddeti. Tek çare iade edip yeni bir model denemek ama tamamen şans işi bir durum güçlü kartlarda görülen bir şey. Undervolt yapmanı öneririm sesi bir nebze olsun azaltacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,229
Üyeler
169,093
Son üye
Lynstwa12
Top Bottom