Marginale
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,259
- İsim
- Muhammed emin efe
Asus ile görüştüğümde bana güncel kartların %70 inde olduğunu ve garantilerde bunun bir sorun olarak geçmediğini, dolayısı ile kartı yollarsam sadece zaman kaybı olacağını demişlerdi bende yollamadım.Gençler selam,
Ben tam olarak 31700 TL'ye RTX 4070 Tİ SUPER ekran kartını aldım, şu anki en ucuz fiyattan bile 1000 TL daha ucuz. Ancak ne yazık ki kartta coil whine var. Tamam bir donanımsal sorun olarak geçmiyor performansı etkilemiyor ama sinir ediyor. Bir araba dolusu para verip karşılığında vızıldanması çok sinir bozucu. Kartın soğutması olsun, sessizliği olsun çok iyi ama vızıltı var işte. Arkadaşın psu da denedik yine aynı. Undervolt biraz işe yarıyor ama yine de var. Psudan falan gelmiyor bu arada ses uzay sistem kullanıyorum.
Kart Palit 4070 ti super
Furmarkta falan gelmiyor.
Her neyse şimdi iade etme seçeneğim var ama kafamdaki ses şunu diyor, şu an kartı iade etsem en ucuz alacağım yakın modeli Galax ve onunla da arasında 2300 TL fiyat farkı var. Ve yine bu sorunun daha fazla olma şansı var, ha olmama şansı da var. Ama redditte 4-5 kez kart değişip yine kurtulamayan var. Sonuç olarak siz olsanız ne yaprsınız ?
+500 fpsde yapıyor özellikle.