Neler Yeni

MSİ RTX GEFORCE 3090 MİNİNG YAPILIR MI?

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Saatlik 3 gunluk 70 dolar net kazanç aylik 2100-2200 dolar founders edition ocsuz uv siz hali. @Murat KIR

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
SABİT GETİRİSİ YOK, değişken getiri sağlar.
Yapılır ama çok yanlış zamanda giriyorsun bu işe. Aşırı riskli hale geldi. Şöyle özet geçeyim, geçen Mayıs ayına göre 2 kat geliri azalttılar, Mart ayına göre ise 3 ile 4 kat azaldı gelirler. Aynı zamanda ekran kartı fiyatları uçtu. Bu zamanda yapmak gerçekten mantıksız, çünkü garantisi yok. Şans oyunu oynamakla aynı hale gelir. Diyorsan ki ben 3-5 sene mining yapacağım (coin fiyatları dibe çakıldığında) aylık olarak getirmese de olur, yükselene kadar bekler yükseldiğinde satıp toplu para alırım. O senin bileceğin iş.
Çok fazla zarar etme potansiyeli olan devirdeyiz. Ayrıca ethereum kazımı her an bitebilir. Diğer coinleri kazarsın ama onlar daha düşük getiri sağlıyor. Sonuç olarak sen bu işe girişirken para yatıracaksın, paranı bu saatten sonra girip de kurtarabilirsen şanslısın derim. Belki çok yükselir piyasa ve kazdıklarını hiç satmayıp biriktirip satarsan bir işe yarar ama kısa vadede yarar. Onun yerine doğrudan coin al daha fazla kar edersin. En azından yatırım paranı kurtarma derdin olmaz.

Artısını ve eksisini iyi düşün (özeti)

Murat KIR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat KIR
SABİT GETİRİSİ YOK, değişken getiri sağlar.
Yapılır ama çok yanlış zamanda giriyorsun bu işe. Aşırı riskli hale geldi. Şöyle özet geçeyim, geçen Mayıs ayına göre 2 kat geliri azalttılar, Mart ayına göre ise 3 ile 4 kat azaldı gelirler. Aynı zamanda ekran kartı fiyatları uçtu. Bu zamanda yapmak gerçekten mantıksız, çünkü garantisi yok. Şans oyunu oynamakla aynı hale gelir. Diyorsan ki ben 3-5 sene mining yapacağım (coin fiyatları dibe çakıldığında) aylık olarak getirmese de olur, yükselene kadar bekler yükseldiğinde satıp toplu para alırım. O senin bileceğin iş.
Çok fazla zarar etme potansiyeli olan devirdeyiz. Ayrıca ethereum kazımı her an bitebilir. Diğer coinleri kazarsın ama onlar daha düşük getiri sağlıyor. Sonuç olarak sen bu işe girişirken para yatıracaksın, paranı bu saatten sonra girip de kurtarabilirsen şanslısın derim. Belki çok yükselir piyasa ve kazdıklarını hiç satmayıp biriktirip satarsan bir işe yarar ama kısa vadede yarar. Onun yerine doğrudan coin al daha fazla kar edersin. En azından yatırım paranı kurtarma derdin olmaz.

Artısını ve eksisini iyi düşün (özeti)
Şimdi Yapmam Doğru Bir Karar mı Yoksa Değilmi Çünkü Bize Aylık 15K Gelir Gelse Bile Yeter Onun İçin Uğraşıyoruz. Cevaplarsan Sevinirim Teşekkürler.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Şimdi Yapmam Doğru Bir Karar mı Yoksa Değilmi Çünkü Bize Aylık 15K Gelir Gelse Bile Yeter Onun İçin Uğraşıyoruz. Cevaplarsan Sevinirim Teşekkürler.
Bir kart üstünden 15k gelir mi etmek istiyorsunuz?
Açıkçası devir yavaş yavaş pow'dan pos'a kayıyor çünkü çevreci sistemler daha gözde olmaya başladı. Madenciliğin geleceğinin olduğunu düşünmüyorum.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
2 ay getirdi diyelim sonraki ay 10K getirdi, sonraki ay 4K getirdi. Bir bakmışsın hiç getirmemeye başlamış. Buna hazır mısın?
Belki tersi de olur. Sayısal lotoya döner işin. Sabit getiri yok.

Murat KIR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat KIR
2 ay getirdi diyelim sonraki ay 10K getirdi, sonraki ay 4K getirdi. Bir bakmışsın hiç getirmemeye başlamış. Buna hazır mısın?
Belki tersi de olur. Sayısal lotoya döner işin. Sabit getiri yok.
Peki Şuan Sen Olsaydın Başlarmıydın.?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kart üstünden 15k gelir mi etmek istiyorsunuz?
Açıkçası devir yavaş yavaş pow'dan pos'a kayıyor çünkü çevreci sistemler daha gözde olmaya başladı. Madenciliğin geleceğinin olduğunu düşünmüyorum.
Çevreci Sistem Nedir Pek Fazla Bilgim Yok Anlayış Bekliyorum.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Peki Şuan Sen Olsaydın Başlarmıydın.?
Ben başladığım dönemde yükselmeye başlamıştı bile. Şu an girilmez geç kaldın dediler. Ama bu sefer ben de çekinirim ve asla girmem.
Coin alırım piyasa çok düşerse alırım ve sonra beklerim yükselmesini. Çünkü getiri sağlamadığı aylarda elektrik parası, bakım parası cebinden çıkacak. Bir de bir tanesinin arıza yaptığını düşün.

Murat KIR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat KIR
Yani Şuan Çok Kararsız Kaldım.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Dip yaptığı zaman (Ocak 2021 den önceki fiyatlar) düşük bütçeli girip birikim yapabilirsin. Elektrik parası da çok gelmez. Birden yükselirse Ocak ayındaki gibi o zaman güzel kar sağlar. Hem o dönemde ekran kartları da daha ucuz olur.

Murat KIR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat KIR
Dip yaptığı zaman (Ocak 2021 den önceki fiyatlar) düşük bütçeli girip birikim yapabilirsin. Elektrik parası da çok gelmez. Birden yükselirse Ocak ayındaki gibi o zaman güzel kar sağlar. Hem o dönemde ekran kartları da daha ucuz olur.
Şuan En Çok Kazan Ekran Kartı Nedir Efe Yardımcı Olma Şansın Var mı?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Top Bottom