deadfellow
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Saatlik 3 gunluk 70 dolar net kazanç aylik 2100-2200 dolar founders edition ocsuz uv siz hali. @Murat KIR
Peki Son Bir Sorum Etrafımda Bir Suru Ses Var Diyorlar ki 3090 İle Mining Yapmanın Ömrü 1 yıl diyorlar Böyle bir şey Mümkün mü.?wSaatlik 3 gunluk 70 dolar net kazanç aylik 2100-2200 dolar founders edition ocsuz uv siz hali. @Murat KIR
Şimdi Yapmam Doğru Bir Karar mı Yoksa Değilmi Çünkü Bize Aylık 15K Gelir Gelse Bile Yeter Onun İçin Uğraşıyoruz. Cevaplarsan Sevinirim Teşekkürler.SABİT GETİRİSİ YOK, değişken getiri sağlar.
Yapılır ama çok yanlış zamanda giriyorsun bu işe. Aşırı riskli hale geldi. Şöyle özet geçeyim, geçen Mayıs ayına göre 2 kat geliri azalttılar, Mart ayına göre ise 3 ile 4 kat azaldı gelirler. Aynı zamanda ekran kartı fiyatları uçtu. Bu zamanda yapmak gerçekten mantıksız, çünkü garantisi yok. Şans oyunu oynamakla aynı hale gelir. Diyorsan ki ben 3-5 sene mining yapacağım (coin fiyatları dibe çakıldığında) aylık olarak getirmese de olur, yükselene kadar bekler yükseldiğinde satıp toplu para alırım. O senin bileceğin iş.
Çok fazla zarar etme potansiyeli olan devirdeyiz. Ayrıca ethereum kazımı her an bitebilir. Diğer coinleri kazarsın ama onlar daha düşük getiri sağlıyor. Sonuç olarak sen bu işe girişirken para yatıracaksın, paranı bu saatten sonra girip de kurtarabilirsen şanslısın derim. Belki çok yükselir piyasa ve kazdıklarını hiç satmayıp biriktirip satarsan bir işe yarar ama kısa vadede yarar. Onun yerine doğrudan coin al daha fazla kar edersin. En azından yatırım paranı kurtarma derdin olmaz.
Artısını ve eksisini iyi düşün (özeti)
Bir kart üstünden 15k gelir mi etmek istiyorsunuz?Şimdi Yapmam Doğru Bir Karar mı Yoksa Değilmi Çünkü Bize Aylık 15K Gelir Gelse Bile Yeter Onun İçin Uğraşıyoruz. Cevaplarsan Sevinirim Teşekkürler.
2 ay getirdi diyelim sonraki ay 10K getirdi, sonraki ay 4K getirdi. Bir bakmışsın hiç getirmemeye başlamış. Buna hazır mısın?Şimdi Yapmam Doğru Bir Karar mı Yoksa Değilmi Çünkü Bize Aylık 15K Gelir Gelse Bile Yeter Onun İçin Uğraşıyoruz. Cevaplarsan Sevinirim Teşekkürler.
Peki Şuan Sen Olsaydın Başlarmıydın.?2 ay getirdi diyelim sonraki ay 10K getirdi, sonraki ay 4K getirdi. Bir bakmışsın hiç getirmemeye başlamış. Buna hazır mısın?
Belki tersi de olur. Sayısal lotoya döner işin. Sabit getiri yok.
Çevreci Sistem Nedir Pek Fazla Bilgim Yok Anlayış Bekliyorum.Bir kart üstünden 15k gelir mi etmek istiyorsunuz?
Açıkçası devir yavaş yavaş pow'dan pos'a kayıyor çünkü çevreci sistemler daha gözde olmaya başladı. Madenciliğin geleceğinin olduğunu düşünmüyorum.
Ben başladığım dönemde yükselmeye başlamıştı bile. Şu an girilmez geç kaldın dediler. Ama bu sefer ben de çekinirim ve asla girmem.Peki Şuan Sen Olsaydın Başlarmıydın.?
Şuan En Çok Kazan Ekran Kartı Nedir Efe Yardımcı Olma Şansın Var mı?Dip yaptığı zaman (Ocak 2021 den önceki fiyatlar) düşük bütçeli girip birikim yapabilirsin. Elektrik parası da çok gelmez. Birden yükselirse Ocak ayındaki gibi o zaman güzel kar sağlar. Hem o dönemde ekran kartları da daha ucuz olur.
Bütçen nedir?Şuan En Çok Kazan Ekran Kartı Nedir Efe Yardımcı Olma Şansın Var mı?