Neler Yeni

MSİ RTX GEFORCE 3090 MİNİNG YAPILIR MI?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
250 bin
Mesaj otomatik birleştirildi:

600 bin e kadar çıkar
O zaman ben çok tavsiye vermeyeyim ama ben olsam ne yapardım anlatayım
bütçemin tamamıyla işe girmezdim
50 bin liraya örneğin bir sistem kurardım gelir vs durumlarına göre sermayemi yavaş yavaş aktarırdım.
@Banxtre Bro var mı önerin?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Ben muhtemel bir büyük zarar etmenden geri döndürmeye çalışıyorum. Girdiğin risk de büyükmüş. 1 sene önce girsen bu işe çok güzel kar sağlardın değil mi? Şu an girersen her şey aleyhine. Coin fiyatları zaten coşmuş durumda, yani düşebilir (artabilir de). Ekran kartı fiyatları inanılmaz katlandı. Çok çok mantıklı düşünmen gerek. Ev parası diyorsun. Batma ihtimalini iyi düşün derim.

Bir de en çok getiri sağlayan ETH kazımı bitmek üzere. ETH 2.0 geldi ve tam anlamıyla POW (mining) den POS a geçilecek. Bu olduğu zaman ETH kazamazsın. Diğer coinleri kazmaya başlarsın. Ancak bir de coin piyasası 2017 deki gibi yüksek fiyatlardan bir anda diplere giderse bu sefer uzun süre para almadan kazım yapıp beklemeye başlarsın ve elektrik parası da cebinden çıkar.

Murat KIR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat KIR
Ben muhtemel bir büyük zarar etmenden geri döndürmeye çalışıyorum. Girdiğin risk de büyükmüş. 1 sene önce girsen bu işe çok güzel kar sağlardın değil mi? Şu an girersen her şey aleyhine. Coin fiyatları zaten coşmuş durumda, yani düşebilir (artabilir de). Ekran kartı fiyatları inanılmaz katlandı. Çok çok mantıklı düşünmen gerek. Ev parası diyorsun. Batma ihtimalini iyi düşün derim.

Bir de en çok getiri sağlayan ETH kazımı bitmek üzere. ETH 2.0 geldi ve tam anlamıyla POW (mining) den POS a geçilecek. Bu olduğu zaman ETH kazamazsın. Diğer coinleri kazmaya başlarsın. Ancak bir de coin piyasası 2017 deki gibi yüksek fiyatlardan bir anda diplere giderse bu sefer uzun süre para almadan kazım yapıp beklemeye başlarsın ve elektrik parası da cebinden çıkar.
POS Nedir.?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşlar Hepinize Öncellikle Selamın Aleyküm Hayırlı Günler 10 Tane 3090 İle
Günlük Ve Aylık Kaç Dolar Veya TL Kazanabilirim.?
Giderim Ne Kadar Olur?
Makineleri Soğutmak İçin Ne Yapmam Lazım.?
3090 İle Yapmam Doğru Bir Karar mı.?

Anlamadığım İçin Soruyorum Dostlarım Cevaplarsanız Sevinirim Yanlış bir şey Yaptıysam Kusura Bakmayın Forumda Yeniyim.
hayır

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
POS' da şöyle oluyor. Elinde diyelim 100 bin dolarlık ethereum var. POS sistemi kurulu yere yatırımını aktarıyorsun, oradaki getiriden pay alıyorsun. Mining'in hayali versiyonu gibi. Ancak çaldırma riskinin olmayacağı kurumsal ve güvenilir bir firma gerekli. Yatırım tavsiye değil bu arada.
Bir de yeterli teknik bilgiye sahipsen ve en az 32 Ethereum varsa kendin de POS yapabilirsin. Ayrıntılarını tam bilmiyorum.

Murat KIR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat KIR
Ethash durumu nedir sence
POS' da şöyle oluyor. Elinde diyelim 100 bin dolarlık ethereum var. POS sistemi kurulu yere yatırımını aktarıyorsun, oradaki getiriden pay alıyorsun. Mining'in hayali versiyonu gibi. Ancak çaldırma riskinin olmayacağı kurumsal ve güvenilir bir firma gerekli. Yatırım tavsiye değil bu arada.
Bir de yeterli teknik bilgiye sahipsen ve en az 32 Ethereum varsa kendin de POS yapabilirsin. Ayrıntılarını tam bilmiyorum.
,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,360
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom