Batuhan5356
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şaka Yapıyorum yanlış anlama dalga geçmiyorumknk ciddi misini yoksa dalga mı geçiyosun?
Şaka Yapıyorum yanlış anlama dalga geçmiyorumknk ciddi misini yoksa dalga mı geçiyosun?
knk ciddiyim niye dalga geçiyim amacım yardımcı olmak kardeşimknk ciddi misini yoksa dalga mı geçiyosun?
Coil whine dediğiniz sorun her ekran kartında var.Yanlış bilmiyorsam coil whine sorunu vardı. Tabi araştırmak lazim.
Aga beynim yandı şimdi Nvidia öneriyo musun önermiyor musun 1660s Alıcam daknk ciddiyim niye dalga geçiyim amacım yardımcı olmak kardeşim
öneririm ben nvidia driver konusunda gayet başarılı sorun olmazAga beynim yandı şimdi Nvidia öneriyo musun önermiyor musun 1660s Alıcam da
Hayır yani tamam ekran kartlarında olabilirde bu ekran kartında kronik sanırım. Dediğim gibi araştırmak lazim. İyi gunler.Coil whine dediğiniz sorun her ekran kartında var.
Maalesef her ekran kartında var bu, Armor modelinde kronik diye bir şey yok. 8 ekran kartı denedim. 2 adet RX 570 Pulse, 3 adet Galax Gtx 1060 6gb ExOc, 1 adet Asus Rog Strix RX 580, 1 adet Asus Strix Gtx 750 Ti. İstisnasız hepsinde vardı. Ben, açıkçası coil whine olmayan bir ekran kartı olduğuna inanmıyorum. Arkadaşlarımda farklı modeller de var, onlarla da görüşüyorum. Hepsinde maalesef var.Hayır yani tamam ekran kartlarında olabilirde bu ekran kartında kronik sanırım. Dediğim gibi araştırmak lazim. İyi gunler.
Tamam teşekkürleröneririm ben nvidia driver konusunda gayet başarılı sorun olmaz