Neler Yeni

MSI Rx 570 Armor Nasıl bir ekran kartı almaya değer mi?

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Buyrun aynı model. 74 dereceyi geçmemiş kart.

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku

Msi Armor RX 580 8GB modeli, dakika: 28:28. Buyrun, 88 derece. 88 derece arkadaşlar için normal bir sıcaklık ise, gönül rahatlığı ile alabilirler. :)
Bu arkadaş fanın olduğu yere oyuncak koyduğu için dönmesini kısıtlanmış olabilir mi?

Onurkrkt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ONUR KURKUT
Herkesr yorumları için teşekkür ederim çok fazla bütçem yok fiyat performans olarak bu kartı kime sorsam tavsiye etti forumda da fikrinizi almak istedim evet ısınma sorunu videoda da bariz ortada biraz daha araştırma yapmakta yarar var herkese iyi forumlar ❤️

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Bu arkadaş fanın olduğu yere oyuncak koyduğu için dönmesini kısıtlanmış olabilir mi?

Joey'in öyle bir hata yapacağını düşünmüyorum ki zaten dikkatli bakarsanız maskotun fanı engellemediğini çok rahat görebilirsiniz. :) Bu adam sadece bilgisayar toplama üzerine video çekiyor, yüzlerce videosu var. Öyle bir hata yapmaz. :)

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Joey'in öyle bir hata yapacağını düşünmüyorum ki zaten dikkatli bakarsanız maskotun fanı engellemediğini çok rahat görebilirsiniz. :) Bu adam sadece bilgisayar toplama üzerine video çekiyor, yüzlerce videosu var. Öyle bir hata yapmaz. :)
Yapmış demek. 15:20 bakarsanız oyuncak titriyor. Fan dönerken çarpıyor ve dönmesini kısıtlıyor.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Yapmış demek. 15:20 bakarsanız oyuncak titriyor. Fan dönerken çarpıyor ve dönmesini kısıtlıyor.

Sanırım maskotlar hakkında hiçbir bilginiz yok... :) Neyse, video ortada, değerler belli. Siz "maskot neden oluyor" diyerek kendinizi kandırmaya devam edin. ?

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Sanırım maskotlar hakkında hiçbir bilginiz yok... :) Neyse, video ortada, değerler belli. Siz "maskot neden oluyor" diyerek kendinizi kandırmaya devam edin. ?
Benim attığım video da ortada kendi değerlerimde ortada. Siz "Armor ısınıyor abi" diyip kendinizi kandırmaya devam edin. ?

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,358