Utku Aydın
80+ Silver
Dahası
Bu arkadaş fanın olduğu yere oyuncak koyduğu için dönmesini kısıtlanmış olabilir mi?
Msi Armor RX 580 8GB modeli, dakika: 28:28. Buyrun, 88 derece. 88 derece arkadaşlar için normal bir sıcaklık ise, gönül rahatlığı ile alabilirler.
Bazi toplama videolarinda gördüm iyi diyorlardiPc topluyorum msı Rx 570 armor ekran kartı iyi mi kullanan varsa bilgilendirebilir mi
Bu arkadaş fanın olduğu yere oyuncak koyduğu için dönmesini kısıtlanmış olabilir mi?
Yapmış demek. 15:20 bakarsanız oyuncak titriyor. Fan dönerken çarpıyor ve dönmesini kısıtlıyor.Joey'in öyle bir hata yapacağını düşünmüyorum ki zaten dikkatli bakarsanız maskotun fanı engellemediğini çok rahat görebilirsiniz. Bu adam sadece bilgisayar toplama üzerine video çekiyor, yüzlerce videosu var. Öyle bir hata yapmaz.
Yapmış demek. 15:20 bakarsanız oyuncak titriyor. Fan dönerken çarpıyor ve dönmesini kısıtlıyor.
Benim attığım video da ortada kendi değerlerimde ortada. Siz "Armor ısınıyor abi" diyip kendinizi kandırmaya devam edin. ?Sanırım maskotlar hakkında hiçbir bilginiz yok... Neyse, video ortada, değerler belli. Siz "maskot neden oluyor" diyerek kendinizi kandırmaya devam edin. ?
Benim attığım video da ortada kendi değerlerimde ortada. Siz "Armor ısınıyor abi" diyip kendinizi kandırmaya devam edin. ?
Birkaç kişide sorun olmaması bu kartın normal olduğunu göstermez. İnternette (yabancı kaynaklar da dahil) kapsamlı bir araştırma yaparsanız kullanıcıların birçoğunun bu sorundan muzdarip olduğunu görebilirsiniz.
10 numara ekran kartıPc topluyorum msı Rx 570 armor ekran kartı iyi mi kullanan varsa bilgilendirebilir mi