teyit edilemez mining hiç bir şekilde.Mining yapılıp yapılmadığını teyit edin. Gayet güzel bir kart.
Yapabileceği bir kaç şey var. Furmark sonucu istemek, satıcıya sormak.teyit edilemez mining hiç bir şekilde.
Forum yayını açmanız yokmu soruları cevaplariz500 lira biraz fazla uygun o kart için
furmark değerleri bomboştur mining sonuçlarını vermez aynı şekilde satıcıda doğruyu söylemez. %90 ihtimal miningli o kart o fiyata vermez kimse.Yapabileceği bir kaç şey var. Furmark sonucu istemek, satıcıya sormak.
Derecesinden belli olur zaten. Macun değiştirdiyse miningli ola bile 500 lira çok uygun. Mining yaptım dese alırım.furmark değerleri bomboştur mining sonuçlarını vermez aynı şekilde satıcıda doğruyu söylemez. %90 ihtimal miningli o kart o fiyata vermez kimse.
Neyse artık, adama parayı yolladım umarım sorun olmaz.furmark değerleri bomboştur mining sonuçlarını vermez aynı şekilde satıcıda doğruyu söylemez. %90 ihtimal miningli o kart o fiyata vermez kimse.
inşallah şimdiden hayırlı olsun hocamNeyse artık, adama parayı yolladım umarım sorun olmaz.