Msi Rx 580 Armor 8g ısınma sorunu

Reaksiyon skoru
30
Merhaba

Msi Rx 580 Armor 8gb kullanıyorum.Boştayken 40-43 derecelerde geziyor ekran kartı kullanan oyunlarda ise 80-85 derecelere çıkıyor.Ayriyeten fanlarda çok çalıştığı için fazla ses çıkarıyor.Forest gibi eski bir oyunda bile 80 derecelere çıkıyorum en düşük grafik ve 1920 1080 çözünürlükte ne yapabilirim?

bir şey yapamazsınız. Kartın tasarımı ile ilgili bir durum.

armor serisi kartı olan çoğu kişi şikayetçi macun yenilemeyi deneyebilirsin ama sakın termal padlere elleme çünkü o kalitede pad tok

Hocam Zaten Armor modellerin fanlarının çapı küçük olduğundan ısınma sorunları var ve diğer kasanızın hava alışına bağlı.

Merhaba

Msi Rx 580 Armor 8gb kullanıyorum.Boştayken 40-43 derecelerde geziyor ekran kartı kullanan oyunlarda ise 80-85 derecelere çıkıyor.Ayriyeten fanlarda çok çalıştığı için fazla ses çıkarıyor.Forest gibi eski bir oyunda bile 80 derecelere çıkıyorum en düşük grafik ve 1920 1080 çözünürlükte ne yapabilirim?
Ben iki yıl kullandım hep böyleydi macun değiştim bir ay düzeldi sonra yine aynı oldu

Boştaki değerler Armor serisi için gayet normal, MSI Afterburner üzerinden fan ayarı yaparsan ısınmayı az çok azaltabilirsin, ayriyeten UV yaparsan da ısınmanın önüne geçebilirsin. @$ilent hocam Undervolt konusunda yardımcı olabilir.

kasanın önünde gördüğüm kadarıyla sökülebilen bir cam var onu sökermisiniz yanlış görmüş olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,881
Üyeler
183,914
Son üye
gul38
Geri