Neler Yeni

Msi rx 580 kartım 10.000₺ ye satılırmı ?

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
IBAN ver hocam hemen yatırıyorum parayı.

mythrowib

80+ Silver
Kanka yani benim model şuan sadece amazon da var ve fiyatı 11.000₺ o yüzden dedim tabii ki biraz uçuş olabilirim ama yani bence en kötü 8 e gider çünkü bu mode az bulunup çok kaliteli benim fikrimce..
Knk sıfır ın arasın da 1k fark var adam en azından güvenilir olsun, sıfır olsun der sıfırın al ha pc yi satcam dersen o başka

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Ekran Kartı Düşerse Borsa da düşer. yine zarar ediyorsun o şekilde. Şu an Fiyatlar Miningin çok fazla para ettiği için Ekran Kartları bitiyor ve bu yüzden fiyatlar uçuk. Mining bittiğinde herkesin elinde kart fazlalığı olucak fiyatlar düşücek.
yerinde olsam arabayla takas isterdim (!)
10k ya satmazsan seni döverim
ne diyorsunuz yav ben olsam mercedesin yeni modelleriyle takaslayıp üstüne para alırıdım yani mesela bu adam bedavaya koymuş kesin fake ilan ya da dolandırıcı

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Ndjdnskdnsdnsdk kanka ne bileyim Kanka yani benim model şuan sadece amazon da var ve fiyatı 11.000₺ o yüzden dedim tabii ki biraz uçuş olabilirim ama yani bence en kötü 8 e gider çünkü bu mode az bulunup çok kaliteli benim fikrimce..
En kötü 8 ne aga delirdin mi? 10K'ya 5600X RTX 3060'lı sistemler satılıyor. 5'den fazlaya zor satarsın.

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Djndjsk
IBAN ver hocam hemen yatırıyorum parayı.
ne diyorsunuz yav ben olsam mercedesin yeni modelleriyle takaslayıp üstüne para alırıdım yani mesela bu adam bedavaya koymuş kesin fake ilan ya da dolandırıcı
Kanka niye bu kadar makara döndü ya 😂😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kötü 8 ne aga delirdin mi? 10K'ya 5600X RTX 3060'lı sistemler satılıyor. 5'den fazlaya zor satarsın.
Anladım aga eyvallah. Ama alan bulursam ? Nasıl olur ?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
msi rx 580 8gb armor
İyi bir model de değil. Backplate'i bile yok o kartın. 5K anca. O da çooook zor. Çünkü Nitro+, ROG Strixler var 5K civarına.

Djndjsk

Kanka niye bu kadar makara döndü ya 😂😂

Anladım aga eyvallah. Ama alan bulursam ? Nasıl olur ?
Bulamazsın.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Satılmaz kardeşim

Top Bottom