Excator23cm
80+ Gold
kart bilgilerini ve testlerini atabilir misin? ben talibim.
Yok Kankam şaka maka 10k etmez, Satıcaksan 5 6 belki 6.5 Bu civarlar iyidir.Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bu fiyatlara karşın dedim yani yoksa![]()
kanka bu ne ölücü mü arkadaşın ya bunu kabul etme bundan 4 tane verse ancaHocam dedi ki kabul etmiyorsa bun uda veriyim ben de ölücü gibi fiyat teklif ettim dedi
![]()
Lamborghini / Aventador / LP 750-4 / Reis Royal Motors Lamborghini Aventador-S Coupe Lp 750-4 TR-TEK sahibinden.comda - 860175107
Lamborghini / Aventador / LP 750-4 / Reis Royal Motors Lamborghini Aventador-S Coupe Lp 750-4 TR-TEK sahibinden.comda - 860175107www.sahibinden.com
Alacak birini bulursan bizi de bilgilendir.Arkadaşlar elimde Msi armor rx 580 8 gb kartım var ve şuan piyasa fiyatı uçmuş vaziyette sizce ne yapmalıyım ? Satıp borsaya yatırsam ekran kartı piyasası düşünce kalan paraya daha iyi bir ekran kartı almak mantıklımı ?
Tofaş şahin ile takas et 10.000 neArkadaşlar elimde Msi armor rx 580 8 gb kartım var ve şuan piyasa fiyatı uçmuş vaziyette sizce ne yapmalıyım ? Satıp borsaya yatırsam ekran kartı piyasası düşünce kalan paraya daha iyi bir ekran kartı almak mantıklımı ?
Bakıcaz.. ben piyasa fiyatı yüzünden dedim.. sen araştır ve görAlacak birini bulursan bizi de bilgilendir.![]()
Tofaş 25.000 den aşağı yok agaTofaş şahin ile takas et 10.000 ne
Az koymuşsun fiyatı
Bana mı söylüyorsun dostum?Bakıcaz.. ben piyasa fiyatı yüzünden dedim.. sen araştır ve gör
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tofaş 25.000 den aşağı yok aga
Kanka bende biliyorum bu fiyatın saçmalık olduğunu ama bak mesela attığım link e bak https://www.cimri.com/offer/4990904...370&commentCount=2&photoCount=10&offerCount=1Bana mı söylüyorsun dostum?
10000₺'ye 5700XT'ler satılıyor.![]()
Ona bakarsan 1650 süper 1660 superin fiyatını geçip geçip duruyo bunun sebebi stok. Durumu kartın o kadar etmesi değil senin kart 4500 e satabilirsin çünkü yeni olduğunu düşünmüyor um 1 yıl i vardır benceKanka yani benim model şuan sadece amazon da var ve fiyatı 11.000₺ o yüzden dedim tabii ki biraz uçuş olabilirim ama yani bence en kötü 8 e gider çünkü bu mode az bulunup çok kaliteli benim fikrimce..
Piyasanın namına ürün koymaya10bin ne hocam ne yapmaya çalışıyorsunuz siz?
Helal. Hem cahilliğinizden, hem insanlara karşı çıkışınızdan hem küfür edişinizden raporladım.