Neler Yeni

Msi rx 580 kartım 10.000₺ ye satılırmı ?

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Ona bakarsan 1650 süper 1660 superin fiyatını geçip geçip duruyo bunun sebebi stok. Durumu kartın o kadar etmesi değil senin kart 4500 e satabilirsin çünkü yeni olduğunu düşünmüyor um 1 yıl i vardır bence
Bende zaten stok durumundan faydalanıp birisine kitlemeye çalışıyorum 😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka ben neden insanlara çıkışayım biz burada konuşuyoruz ? Sen ortalığ karıştırıyorsun? Ben bir şey demedim cümlemde küfür yok ? eğer sen oralara gerekli kelimeyi koyarsan küfür olur ?
Helal. Hem cahilliğinizden, hem insanlara karşı çıkışınızdan hem küfür edişinizden raporladım.

Punjamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
arda yusuf yıldız

Kanka ben neden insanlara çıkışayım biz burada konuşuyoruz ? Sen ortalığ karıştırıyorsun? Ben bir şey demedim cümlemde küfür yok ? eğer sen oralara gerekli kelimeyi koyarsan küfür olur ?
Knk millet ***** değil herkes kendi paarsina alabildiğini alır Örnek adamın 10 k sı var adam 10 k ya alabildiği en iyi e.k alır .
Yani gidipte rx 580 alım diyip 10 k ya almaz
Ve enaiyi bulamazsın çünkü 10 k parası olan biri pc alım diyip gider sistem alır(hazır) tek tek topluyosa enai değildir yada yardım aliyodur baskasindan

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6

Cümlende küfür mü yok?
Düzelttiğinde moderatörler göremiyor mu sanıyorsun? Gerekli uyarıyı aldın zaten, hatanı kabullenmeyi öğren.

fayuk_w

80+ Bronze
Arkadaşlar elimde Msi armor rx 580 8 gb kartım var ve şuan piyasa fiyatı uçmuş vaziyette sizce ne yapmalıyım ? Satıp borsaya yatırsam ekran kartı piyasası düşünce kalan paraya daha iyi bir ekran kartı almak mantıklımı ?
10k ediyorsa sat 3060lı sistem geliyor o fiyata

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Baki Ç
Olur mu öyle şey kardeşim 20.000 TL den aşağı verme sakın, altın değerinde o kart aman diyeyim. Hatta bir sor soruştur , 96 model doğan SLX veren bile bulursun o karta

Top Bottom