8000 yazmışım hocam çok pardon 6500 fiyatı sıcaklık olarak da iyi odluğunu düşünüyordum diğerleri msaa dahi açık değilken bu değerleri gösteriyoralma sakın kartın bakıma ihticayı var çok sıcak çalışıyor ve 8 bin pahalı o fiyata 6700xt bulursun
140W TDP değeri olan kart için bu dereceler fazla 70i geçmemesi gerekiyor ama biraz undervolt yaparsın 60 larda kullanırsın sıkıntı yok 6500e de alınabilir düzlersen 6 bine daha iyi olur8000 yazmışım hocam çok pardon 6500 fiyatı sıcaklık olarak da iyi odluğunu düşünüyordum diğerleri msaa dahi açık değilken bu değerleri gösteriyor
hotspot değeri çok fazlaymış şuan fark ettim başka bir ilan yakalarsam tekrar atacağım.8000 yazmışım hocam çok pardon 6500 fiyatı sıcaklık olarak da iyi odluğunu düşünüyordum diğerleri msaa dahi açık değilken bu değerleri gösteriyor
evet hocam fark ettim uçuk bir sayıHocam hotspot sıcaklığı baya yüksek 112 Derece gösteriyor yanlış görmediysem.
hotspot değeri çok fazlaymış şuan fark ettim başka bir ilan yakalarsam tekrar atacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam fark ettim uçuk bir sayı
4 yıldır bakımı yapılmamış vazgeçtim almaktan başka bir kart yakalayıp tekrar soracağım forumdan saolun hocam.Benim bildiğim normal sıcaklıkla hotspot sıcaklığı arasında %10-20 arasında fark olması lazım diye biliyorum.
ankaradaysan benim de 6600xt,6700xt,6800xt ilanlarım var hocam4 yıldır bakımı yapılmamış vazgeçtim almaktan başka bir kart yakalayıp tekrar soracağım forumdan saolun hocam.
hocam bende de mesela 1650süper gaming x var benimde 4 yıl oldu bilerek bakımlarını yapmıyorum oyunlar 75 civarı falan çalışıyor etiketi açılmasın diye yapmadım yakında değiştireceğim4 yıldır bakımı yapılmamış vazgeçtim almaktan başka bir kart yakalayıp tekrar soracağım forumdan saolun hocam.
ilgilenirim hocam bi link vesaire atabiliyosan ulaşmak için ankaradayım ben deankaradaysan benim de 6600xt,6700xt,6800xt ilanlarım var hocam
arıyorum hocam bakalım darısı başıma1.5 ay önce 5500e aldım rx 6600xtyi furmark 63 derece tertemiz sapphire nitro plus